Gençer Gaming Teknik Destek Çok Kötü Pişman Ettiler

Gençer Gaming Teknik Destek Çok Kötü Pişman Ettiler
14 Temmuz 2023 15:51

28.03.2023'de gençer gaming'den hazır sistem aldım. Aldığıma alacağıma pişman ettiler. Ürünü satarken gayet iyi ve hızlıydılar. Ama ondan sonra çile dolu günler başladı.

Sistem elime 15 günde zor ulaştı, sistem elime geldiği gibi doğal olarak testini yaptım ve test sonucunda sıvı soğutucunun fan hızını düşük devire çektiğim de devreden çıktığını gördüm. Sıvı soğutucu fanları duruyor. Kasa fanları çalışılıyor, teknik destek ekibine ulaşmaya çalıştım 1 haftada zor ulaştım. Kasa kontrolcüsü bozuk dediler. Kesip attılar, kontrolcü gönderdiler. Nasıl değiştireceğim bunu dediğimde karışmadılar.

Kontrolcüyü bir şekilde değiştirmeme rağmen sorun çözülmedi ve bunun üzerine gençer gaming'e tekrar yazdım. Konuyu tekrar videolu şekilde belirttim bu sefer sıvı soğutucu fanları bozuk dediler yine kesip attılar peki ne yapmam gerekiyor dediğimde iletişimi kaybettik adamları 5 aydır arıyorum telefona bakmıyorlar. WhatsApp'dan yazıyorum dönüş yapmıyorlar.

Kendi sitelerinden arıza kaydı oluşturuyorum dönüş yapılmıyor. '' denemesi bedava teknik servis numaraları 0850 308 5677 bu arayın. Bakalım sizinkine bakacaklar mı ' sözde Türkiye'nin en çabuk büyüyen firması ' size bir tavsiye bir kardeşiniz olarak ben mağdur oldum. Beni kasadan soğuttular sağ olsunlar.

profile profile
14 Temmuz 2023 18:10 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhabalar. Kayıtlı WhatsApp hattımız bulumamaktadır. Eğer öyle bir numara varsa kandırılıyorsunuz demektir. Mutlaka şikayet ediniz. Sadece mesaj birimimiz vardır. Sözlü iletişim kurulamamaktadır. Teknik servis çağrı merkezinden veya müşteri taleplerinden ulaşabilirsiniz.

09 Haziran 2023 23:30

18 Eylül 2023 11:51
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

SSD Arızası Sonrası Yetersiz Müşteri Hizmeti Ve İletişimsizlik

23 Mayıs 2025 02:42

09 Ekim 2023 15:21
Gençer Gaming Siparişimin Hazırlanması Ve İletişim Sorunları
Erdoğan sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2025 23:13