Gelecek Varlık Yönetim Şirketi Ucuza Aldığı Krediyi Pahalıya Almaya Çalışması

Sait
11 Temmuz 2024 12:147.447

Gelecek varlık yönetimi adına 2 ay arayla arandım. İş Bankası kredi ve avans kredi kartı borçlarının icradan olan tutarları için İş Bankası, pandemi döneminde verdiği krediyi olağanüstü dönem değilmiş gibi yasal sınırları geçtiği gün icraya gidiyor.

2 senedir faiz üstüne faiz koymuş. Alamayınca bu varlık şirketine ucuza satmış. İki ay önce belirtmeme rağmen tekrar rahatsız ediliyorum. Bundan sonraki işleyişte tutar olarak benim verdiğim yüzdeden bir lira ne aşağısı ne yukarısı ödenecektir. 10 sene de geçse böyle. Bu konu dışında rahatsız edilirsem kendilerini şikayet edeceğim.

İstediklerini yapabilirler. Kanunlar dahilinde ben gereğini ilettim. Bu süreçte bir daha aranırsam kendilerini CİMER'e bildireceğim. İlk ve son uyarıdır.

11 Temmuz 2024 12:23 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Merhaba, Şikayetiniz tarafımızca kayda alınmış ve incelenmeye başlanmıştır. Saygılarımızla, Gelecek Varlık Yönetimi A.Ş.

Gelecek Varlık Yönetim 2500 Tl Altı Borçların Silinmesi

Erdinç
27 Haziran 2023 13:384.312

"Kendilerine teşekkür ediyorum, sorunu çözdüklerini ve dosyanın kapandığını bana ilettiler. İcrada blokeli olan tazminatımın hesabıma geçmesini bekleyeceğim artık."

Borç Ödemek İsteyen Müşteriye Tehditkar Yaklaşım

Nurcan
19 Aralık 2024 12:247.634

Gelecek Varlık Şirketi'nden S**** Hanım tarafından 2 aydır aranıyorum. 2 aydır ödeyebileceğim rakamı 110 bin TL olarak b...

Yasalara Uygun Sicil Affı Ve Borç Kapatma Talebi

4 Şubat 2025 23:5511.498

Gelecek Varlık yetkilileri, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kanunlarına göre kurulmuş kuruluşlar olarak, neden yasalara s...

Gelecek Varlık Yönetim Acilen Dosyamın Kapanmasını İstiyorum!

Gelecek VarlıkYönetim Acilen Dosyamın Kapanmasını İstiyorum!

Osman
Gelecek Varlık Yönetim Personelleri Kibar Davranmıyor!

Gelecek VarlıkYönetim Personelleri Kibar Davranmıyor!

Cemalettin
Gelecek Varlık Yönetim İcra Dosyası Kapalı Olduğu Halde Açık Gösteriliyor!

Gelecek VarlıkYönetim İcra Dosyası Kapalı Olduğu Halde Açık Gösteriliyor!

Tekin

Öne ÇıkanKonular