Doğan sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2023 22:13

Geforce Now Squad açılmıyor. Güncellemeler yüzünden eskiden böyle bir sorun yaşamıyordum. Üç ay aradan sonra tekrar abonelik aldım ve pişman oldum. Hiçbir sunucuya bağlanamıyorum. Sunucu ismi aratınca sayfa her saniye kendini otomatik olarak yeniliyor ve sunucuyu bulamıyorum. Sunucuya oyuna girince 'now deploying' diyor ve beş dakika sonra oyundan atıyor; asla içeri giremiyorum. Bu gidişle aboneliğimi iptal edeceğim.

23 Aralık 2023 22:14 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Sizi önemsiyor ve deneyiminizi iyileştirmek için çalışıyoruz. Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, GeForce NOW powered by GAME+

24 Aralık 2023 00:18

Şimdi de önceki oturumunuz sonlandırılıyor diyor ve 20 kere kapatıp açtım hala aynı sorun

24 Aralık 2023 15:51
30 Aralık 2023 15:46

Sorun çözülmedi oyuna giremiyorum yıllardır oynadığım oyun son zamandan sonra adapte olmamış Squad oyununa geforce now tekrara aboneliğimi yenilemeyeceğim

Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Geforce Now Powered By Game+ Squad Server Giriş Yapamıyorum

24 Ocak 2024 11:52
Ali sonuçtan hiç memnun değil

03 Şubat 2024 20:19
Geforce Now Powered By Game+ Gameplus G Force Now Yetersiz Bilgisayarlar Ve Açılmayan Oyunlar

10 Temmuz 2023 13:47
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

14 Nisan 2024 23:23