Meriç sonuçtan hiç memnun değil

Gforce Now Game+ Üyeliği Hüsranı

Gforce Now Game+ Üyeliği Hüsranı
17 Ağustos 2023 17:21

Gforce Now Game+ üyeliği satın aldım birkaç oyun oynamayı denedim fakat hiç memnun kalmadım. Beklediğim performansı alamadım. 60 FPS in altına oyun deneyimi için mi para ödüyoruz biz. Oyunu en yüksek ayarlarda bile oynayamadım ayarlardan en yükseğe çekiyorum ayarları oyun kapanıp açılıyor ama ayarlar değişmiyor. Beklediğim performans karşılanmıyor. Memnun kalmadım. İade bile edemiyorum ki değil 24 saat 3-4 saat bile olmadı. Kendi bilgisayarımda bile 50-60 FPS le oyun oynayabiliyorum zaten o ayarlarda bu performans varken neden para verelim ki. LoL bile 60 FPS den yukarıya çıkmıyor. Para iadesi vermiyorlar. Aşırı saçma denedim memnun kalmadım. Paramı istiyorum.

17 Ağustos 2023 17:48 (Şikayetten 26 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Sizi önemsiyor ve deneyiminizi iyileştirmek için çalışıyoruz. Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, GeForce NOW powered by GAME+

17 Ağustos 2023 17:48

Merhaba Meriç Bey, Talebinizle ilgili https://gameplus.com.tr/destek adresini ziyaret ederek Sık Sorulan Sorular'ı inceleyebilir, dilerseniz bu sayfada bulunan Game+ Asistan üzerinden destek alabilirsiniz. Saygılarımızla, GeForce NOW powered by GAME+

Meriç
Meriç
17 Ağustos 2023 22:18

Gerçekten şaka gibi ya. Ne kadar ilgili ve müşteri memnuniyetini önemseyen bir firmasınız verdiğimiz paraya yazık. Doğru düzgün muhatabımız bile yok. Müşteri memnuniyetine önem bile verilmiyor.

Türkiye’de GeForce Now Ücretsiz Paketi Kaldırıldı, Fiyatlar Aşırı Yüksek

28 Şubat 14:28