Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Geforce Now Oyun İçi Uzun Bekleme Süresi

21 Haziran 2024 11:36

Geforce NOW'da bir oyuna girdiğimde oyun içi uzun yüklenme süreleri oluyor. Bu oyuna girmeyi beklemek için yüklenen ekran falan değil. Oyuna sorunsuz giriyorum fakat başlamasından tutun oyun içi ara sahne yüklenmelerine kadar çok bekliyorum. TF2 oyununda bir sunucuya girmek için 5 dakika bekliyorum. Forza Horizon 5 oynamak tam bir işkence çünkü aşırı geç açılıyor, yeri geliyor sadece 10 dakika Xbox uygulamasının oyunu başlatmasını bekliyorum. Grafik ayarlarını en düşüğe çekiyorum, her türlü ayarı kurcalamayı yapıyorum ama bu kadar beklemek cidden aşırı rahatsız etmeye başladı. Destek ekibine ulaşmaya çalışsam da koydukları asistan sadece ona verilen bilgilere göre cevap veriyor ve başkasına da ulaşmama yardımcı olmuyor.

21 Haziran 2024 11:37 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Sizi önemsiyor ve deneyiminizi iyileştirmek için çalışıyoruz. Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, GeForce NOW powered by GAME+

21 Haziran 2024 11:55

Merhaba Mehmet Bey, Talebinizle ilgili Sık Sorulan Sorular'ı inceleyebilir, dilerseniz bu sayfada bulunan Game+ Asistan üzerinden destek alabilirsiniz. Saygılarımızla, GeForce NOW powered by GAME+

21 Haziran 2024 11:59

Sık sorulan sorularda sorunuma dair bir çözüm yok. Lütfen robot mesajlar atmak yerine gerçek birinin cevap vermesini istiyorum.

12 Temmuz 2024 17:59

18 Haziran 2024 21:31
Geforce Now Güncelleme Tekrara Düşüyor
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Xbox Game Pass Oyunlarında Sürekli Sorunlar Yaşıyorum

28 Ekim 2024 04:35

16 Temmuz 2023 15:30

11 Mart 2024 19:38
Geforce Now Forza Horizon 5 Güncel Değil.