Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Gameplus 2 Haftadır Oyuna Giriş Yapamıyorum Ve Destek Alamıyorum

Gameplus 2 Haftadır Oyuna Giriş Yapamıyorum Ve Destek Alamıyorum
24 Nisan 2023 21:33

2 haftadır oyuna giriş yapamıyorum, web sitesindeki destek bölümünden canlı destek alamıyorum, canlı destek, müşteri hizmetleri, desteğe bağlan vb. Ne yazarsam yazayım yardımcı olması beklenen asistan otomatik cevaplar vererek canlı desteğe yönlendirmiyor, bir destek telefon numaranız yok, 2 haftadır parasını ödediğim hizmeti alamadığım gibi neden alamadığımı ve nasıl alabileceğimi öğreneceğim iletişim kanallarınız da ortada yok.

Yanıltıcı bir firmada görülen tüm özellikler şu an sizde mevcut, paramı aldınız, karşılığında hizmet vermediniz ve sizinle iletişim kuramıyorum. Zaten yardımcı olmayacağınızı bilerek yazıyorum, amacım sizden hizmet satın almaya çalışacak kişilerin belki satın almadan önce bu yazıyı görüp bu hizmeti almaktan vazgeçmeleri.

Geforce now merkezi ile canlı yardım üzerinden görüştüm, Türkiye'deki hizmet kalitesinden, iletişim kurulamamasından bahsettim ve şikayet kaydı bıraktım. Canlı desteğin olmamasına onlar da şaşırdı ancak birkaç test yapsalar da Türkiye sunucularına müdahale edemeyecekleri için sorunumu çözemeyeceklerini belirttiler.

Kesinlikle yaşadığımız sorunla ilgili ulaşabileceğiniz hiçbir kanal yok, forumları araştırdım 2-3 hafta önce mail gönderenler var hala cevap alamamışlar, sene 2023, 2 kişilik bakkallar bile WhatsApp üzerinden sipariş alıyor. Destek veriyor, gameplus ve geforce now Türkiye ile iletişim kurmak için ne telefon numarası var ne canlı destek hattı.

25 Nisan 2023 12:16 (Şikayetten 14 saat sonra)

Merhaba Furkan Bey, GeForce NOW uygulamasında, sağ üst köşede profil alanının hemen yanında bulunan “Geri bildirim gönder” butonu üzerinden talebinizi iletebilirsiniz. Talep ve sorularınız için https://gameplus.com.tr/destek adresini ziyaret ederek destek alabilirsiniz. GAME+Destek Ekibi

25 Nisan 2023 12:49

Bu otomatik kopyala yapıştır mesajınız maalesef hiçbir sorunumu çözmüyor. Önerdiğiniz kanallardan destek talep ettim ancak web sitenizdeki destek botu sorunumu çözmüyor. Ayrıca konuyla alakasız seçim önerileri sunarak canlı yardım'a bağlanmıyor, paramı ödeyip hizmet talep ediyorken canlı yardım hattınızın olmamasından dolayı aylık olarak ödediğim para karşılığında her geçen gün mağduriyetim artıyor kullanamadığım bir hizmete para ödüyorum. Uygulama üzerinden de bildirim gönderdim, orada da sunduğunuz 4 seçenek içinde sorunumu detaylı olarak anlatabilmem mümkün deği. Bugünün sistemlerindeki karmaşık yapıdan dolayı her sorun yaşayanın probleminin 4 kategori altında değerlendirilebilmesi, bu kadar basite indirgenmesi mümkün değil. 17 Nisan 2023 tarihinden itibaren hizmetinizden hiç faydalanamadım, bu yüzden para iadesi ya da sorunun çözülüp hizmet alamadığım günlerin aboneliğime eklenmesini istiyorum.

29 Nisan 2023 21:28

Hala ne bir çözüm var ne bir dönüş. Paranızı aldık gerisi önemli değil diyor bu yaklaşım. Tüm forumlara bu yazışmaların görüntülerini gönderiyorum. 1 kişi bile görüp sizden hizmet almaktan vazgeçse en azından mağduriyetim karşılığında siz de bir bedel ödemiş olursunuz.

29 Mart 2025 14:21
Mobil Uygulamada Görünmeyen Üyelik Ve Yetersiz Destek
Mobil Uygulamada Görünmeyen Üyelik Ve Yetersiz Destek

31 Ağustos 2025 10:44
Caner sonuçtan hiç memnun değil

Ödeme Hatası Ve Destek Eksikliği: Aboneliğimi Yenileyemiyorum

06 Ağustos 2025 16:50