Gebze Fatih Devlet Hastanesi Doktor Sekreteri İle Yaşanan Randevu Sorunları

13 Haziran 2024 16:24

Gerçekten kendimi çok zor tuttum. F**** Ö****** adında bir doktorun sekreteri, kapalı bir bayan, yeni sistemde 15 gün sonrasına sürekli randevu veriyor. Devamlı randevu alamıyorum. İlaçlarım bitti dedim, bana 'Randevu al gel' dedi. Randevu aldım, geldim ve bunun için çok bekledim. Çünkü önce başka bir doktora gitmem gerektiği için aşağı yukarı 1 ay bekledim. Neyse, bugün tekrar geldim. Bugün 13 Haziran 2024. Kapalı bayan olan sekreter, rica etmeme rağmen, karşısında çocuk varmış gibi tersleyip başka doktora gitmemi söyledi. 'Üçten sonra randevu yok' diyor. Ben 15:50 randevu aldım, barkodunu da sekreterden aldım. '3'ten sonra doktorumuz çıkacak' dedi. Başka doktora gitmemi söyledi. Şu an saat 4, doktor hâlâ içeride. Alt tarafı 5 dakika bakacaktı. Sen kimsin ki karşındaki insanı tersliyorsun? O sekreteri gittiği yere kadar şikayet edeceğim. Karşındaki insana nasıl davrandığını öğrenmeli.

13 Haziran 2024 16:50

Bugün 14 Haziran 2024. Ben 18 haftalık hamileyim Doktor F** Ö** 'in hastasıyım. Ve bana Doktor hanım bir şey olduğu zaman ilaçların bittiği zaman barkod bölümünden sıra alıp gelebilirsin demişti neyse bundan bir ay önce doktorun yanına gittim Bana 3 hafta sonra gel 2 test yap dedi İkili test için. Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi'ne gitmek zorunda kaldım. Bu nedenle yeni sistem olarak. 15 gün boyunca Doktor randevu alamıyorum. Bu süreçte. İlaçlarım bitti. Geçen gün rica ettim randevu alamıyorum ayaktan kaşe verir misiniz ilaçlarımı yazdıracağım dedim bana kaşe vermedi randevu alıp gelmemi söyledi ve ben bugün 15 gün sonra bugün randevu aldım saat 15 50 barkod bölümüne gittiğimde doktorun çıkacağını söylediler bana barkod vermediler başka doktora yönlendirirler ve ben sekreterden rica ettim siz bana randevu alıp gelin demiştim istedim Doktorum çıkacağını söylediler Doktor çıkacak ise neden 15 50 randevu var çıkacak ise 3'e kadar randevu olsun Neyse bana sekreteri hakaretler sundu Sen kimsin diye aşağı laflar söyledi Ben de böyle saçmalık olur mu Ben hamileyim önce tanınmasını söyledim Geçen gün de kanamam olunca yine beni sekreteri almadı ben bu sekreterden şikayetçiyim Ben Allah'ın her günü rica etmekte usandım artık randevu alıyorum kardeşim yine Muayene olamıyorum bana baştan herhangi bir olumsuzluk varsa gelin dediniz şimdi kalkmış bakamayız edemi istiyorsunuz başka doktora yönlendiriyorsunuz

Sevilay
13 Haziran 2024 17:37

Bugün 14 Haziran 2024. Ben 18 haftalık hamileyim Doktor f** ö** 'in hastasıyım. Ve bana Doktor hanım bir şey olduğu zaman ilaçların bittiği zaman barkod bölümünden sıra alıp gelebilirsin demişti neyse bundan bir ay önce doktorun yanına gittim Bana 3 hafta sonra gel 2 test yap dedi İkili test için. Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi'ne gitmek zorunda kaldım. Bu nedenle yeni sistem olarak. 15 gün boyunca Doktor randevu alamıyorum. Bu süreçte. İlaçlarım bitti. Geçen gün rica ettim randevu alamıyorum ayaktan kaşe verir misiniz ilaçlarımı yazdıracağım dedim bana kaşe vermedi randevu alıp gelmemi söyledi ve ben bugün 15 gün sonra bugün randevu aldım saat 15 50 barkod bölümüne gittiğimde doktorun çıkacağını söylediler bana barkod vermediler başka doktora yönlendirirler ve ben sekreterden rica ettim siz bana randevu alıp gelin demiştim istedim Doktorum çıkacağını söylediler Doktor çıkacak ise neden 15 50 randevu var çıkacak ise 3'e kadar randevu olsun Neyse bana sekreteri hakaretler sundu Sen kimsin diye aşağı laflar söyledi Ben de böyle saçmalık olur mu Ben hamileyim önce tanınmasını söyledim Geçen gün de kanamam olunca yine beni sekreteri almadı ben bu sekreterden şikayetçiyim Ben Allah'ın her günü rica etmekte usandım artık randevu alıyorum kardeşim yine Muayene olamıyorum bana baştan herhangi bir olumsuzluk varsa gelin dediniz şimdi kalkmış bakamayız edemi istiyorsunuz başka doktora yönlendiriyorsunuz

Randevu Stresinde Mağduriyet: Doktorun İlgisizliği

17 Ekim 2024 21:14
Semra sonuçtan hiç memnun değil

Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi Hastane Personelinin Hasta İletişimi Şikayeti

23 Ocak 2024 09:46

Etimesgut Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi Hastane Randevu Sürecinde Yaşanan Sorunlar

23 Mayıs 2024 14:54

Hasta Kayıt Personeli İle İletişim Problemi