Geberit Müşteri Hizmetleri Tam Bir Hayal Kırıklığı :(

21 Ağustos 2024 01:301.487
B. Leşker'in Teşekkür Mesajı
Ürünün sıkıntısı marka ile ilgili değil, aldığımız bayinin bilgisizliği ile alakalıydı. Çağrı merkezini aradığımda bir yardım bekledim, ancak şikayervar'a yazdığım anda Kemal Bey geri dönüş yapıp ilgilendi. Yani Şikayetvar olmasa geri dönüş alamayacaktım gibi düşündüm açıkçası. Yine de sorun çözüldü teşekkürler

Ustamızın tavsiyesiyle geberit gömme rezervuar aldık. 2 banyo için satın aldığımız rezervuarlardan birinin eve geldiğinde farklı olduğunu gördü ustamız. Satın aldığımız bayi bunun daha pahalı bir ürün olduğunu ama fark anlayacaklarını söylediler.

Ancak bize ürünleri temin ederken bir kumandanın eksik olduğunu ve temin edeceklerini söylemişlerdi, dediklerini yaptılar ancak verdikleri kumanda rezervuar ile uyumlu değil. 4 kere git gel kumanda denedik ama yok olmuyor bulamıyorlar.

Tek yardımcı olabilecek yer geberit müşteri hizmetlerini aradım ki fotoğraflardan bize yardımcı olup doğru ürünü söylesinler ancak hiçbir geri dönüş olmadı. Takılacak olan pin ile basma butonun yeri birbirini karşılamıyor. Ne yazık ki bayi de bu konuda yeterli bilgiye sahip değil.

B. Leşker
4 Eylül 2024 11:11

Vitra Markasına Yakışmayacak İlgisizlik

30 Eylül 2024 01:422.030

Merhaba, banyodaki gömme rezervuar geberit markaymış fakat Vitra marka olduğunu düşündüğümüz için Vitra'nın çağrı merkez...

Vitra Markasına Yakışmayacak İlgisizlik

Kale Rezervuar Servis Çirkinliği

7 Ağustos 2024 14:512.431

"Gizem hanıma teşekkürler. Ve gelen servisteki beyefendi hiçbir işlem yapmadığı için inisiyatif kullanarak servis ücreti almadı. Teşekkürler"

Kale Rezervuar Servis Çirkinliği

Vitra Gömme Rezervuar Takım Eksik Parça İle Satılması

11 Eylül 2023 16:111.918

Banyo tadilatı için Vitra marka gömme rezervuar aldım Kağıthane simtaş bayisin montaj ve kullanım için gerekli olan reze...

Eksik Parça Nedeniyle Yaşanan Sorun Ve Kötü Müşteri Hizmeti

19 Nisan 2025 12:011.677

"Eksik olan parçayı geberit firmasi kendisi ilgilenip gönderim yaptı satıcı için şikayetim geçerlidir firmaya teşekkür ediyorum"

Eksik Parça Nedeniyle Yaşanan Sorun Ve Kötü Müşteri Hizmeti

Geberit Klozetleri Ve Yetkili Servisleri Sıkıntılı!

GeberitKlozetleri Ve Yetkili Servisleri Sıkıntılı!

Ergun