28 Kasım 2024 01:41614

Gediz elektrik Manisa ile başımız belada sanırım 10 gün önce yüksek voltaj nedeniyle görsellerin olduğu elektrik voltajının 250 voltlara kadar çıktığına dair bir mail attım. Tabii ki sorunum çözülmedi. Gelen ekip trafoya yakınsınız o yüzden voltajınız yüksek deyip gittiler. Şimdi de 1 Aralıkta gece 1 den sabah 7e kadar bakım için elektriklerin kesileceğini dair bir SMS attılar. Bu soğuklarda 6 saat boyunca elektriksiz kalarak bizim donarak ölmemizi istiyorlar sanırım. Elektriklerinde 7 de geleceği de meçhul tabi. Şu işleri adam gibi bir kere de yapıp bitirseler de hem kendileri hem de biz bir an önce kurtulsak.

GDZ Elektrik Dağıtım Gediz Bölgesindeki Elektrik Kesintileri Ve Yaşanan Mağduriyetler

23 Aralık 2023 16:551.638

Merhaba, Gediz Elektrik Manisa ile aylardır, her hafta düzenli olarak 6 ile 8 saat kadar yaşanılan uzun sureli elektrik ...

GDZ Elektrik Dağıtım Elektrik Kesintisinden Bıktık Artık Yeter Bu Kadar Terbiyesizlik

20 Temmuz 2024 21:151.024

Manisa'da elektrik yokluğundan millet o kadar yoksun ki, üstüne üstlük yeni gelen faturalarda fiyatlar ise zamlı. Nasıl ...

Gdz Elektrik Dağıtım İzmir Kemalpaşa İlçesine Haftanın 3 Günü Elektrik Vermiyor

21 Temmuz 2023 01:411.671

Gediz Elektrik İzmir Kemalpaşa'ya 1 yıldır haftanın üç günü elektrik veremiyor. Son bir yıldır haftanın iki günü sadece ...

3 Destek

Gediz Elektrik A. Ş. Elektrik Hizmeti Problemi

8 Şubat 2024 22:261.817

Gediz Elektrik a. Ş. Firmanın sürekli bakım planlı bakım adı altında hizmet kesmesi ve bunun yanı sıra bakım yapıldığı h...

1 Destek

GDZ Elektrik Dağıtım Manisa Muradiye'de Sürekli Elektrik Kesintisi Ve Zarar Gören Eşyalar

20 Temmuz 2024 22:271.452

Gediz Elektrik, 2 haftadır Manisa Yunusemre/Muradiye'de sabah 9'dan akşam 5-8-12'ye kadar elektrik kesintisi yapıyor. Be...

1 Destek

Tümünü Gör
Gdz Elektrik Dağıtım Planlı Çalışma Adı Altında Yaptığı Çalışmalardan Şikayetçiyim!

Gdz ElektrikDağıtım Planlı Çalışma Adı Altında Yaptığı Çalışmalardan Şikayetçiyim!

Ali
Gdz Elektrik Dağıtım Gediz Elektrik Voltaj Düşüklüğü İle Hasta Mağduriyeti Yaratmaktadır

Gdz ElektrikDağıtım Gediz Elektrik Voltaj Düşüklüğü İle Hasta Mağduriyeti Yaratmaktadır

Meryem
Gdz Elektrik Dağıtım Gediz Elektrik Sokağı Kazıp Toprak Halde Bırakması!

Gdz ElektrikDağıtım Gediz Elektrik Sokağı Kazıp Toprak Halde Bırakması!

Tuna
Klasik Gediz Elektrik Hareketi

Klasik GedizElektrik Hareketi

Seren
Gediz Elektrik Sokak Lambası Sorunu

Gediz ElektrikSokak Lambası Sorunu

Murat
Gdz Elektrik Dağıtım Balçova Onur Mah. Plansız Elektrik Kesintileri Nedeniyle Mağduriyet!

Gdz ElektrikDağıtım Balçova Onur Mah. Plansız Elektrik Kesintileri Nedeniyle Mağduriyet!

Mel

Öne ÇıkanKonular