Selma sonuçtan hiç memnun değil

Gcman Spor Malzemeleri Eryaman Şubeden Para İadesi Talep Ediyorum

22 Ekim 2024 19:00

Eryaman Kaşmir AVM de Gcman mağazasından skech marka 3 adet ayakkabı aldık. 1 tanesinin numarası olmadığı için kargoyla yollayacaklarını söylediler. Ertesi gün tekrar gittiğimizde mağazanın kapandığını gördük.

22 Ekim 2024 00:09

Eryaman Kaşmir AVM de gc Man mağazasından skech marka 3 adet ayakkabı aldık. 1 tanesinin numarası olmadığı için kargoyla yollayacaklarını söylediler. Ertesi gün tekrar gittiğimizde mağazanın kapandığını gördük. Podyum AVM ye taşındığını söylediler ama yalan tabii ki. 10 gün sonra kargo geldi ve bizden 266 TL kargo ücreti istedi. Alırken böyle bir şey dememişlerdi. Mecburen ödedik tabili. Telefonla aynı isimli mağazayı aradım. Parayı iade edeceklerini söylediler IBAN istediler. Gönderdim ama ödeme yok. Tekrar arıyorum ama artık cevap bile vermiyorlar telefonlara

Selami sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2024 16:35

Masal Kids Yanıltıcı İndirim Politikası Ve Kötü Müşteri Hizmeti

Eroğul
21 Ekim 2024 17:43
Ayfer sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2024 11:49
Palerium Avm FLO'nun Elemanları İşini Yap