Alçin sonuçtan çok memnun

Gazmatik, İade Etmesi Gereken Parayı 500 Lira Civarında Eksik Verdi.

07 Mart 2024 13:37
Alçin'in Teşekkür Mesajı
“Şikayet yazımın hemen ardından Müşteri Hizmetleri'nden Umut Bey aradı. Eksik iade edilen 500 TL tespit edildi ve Umut Bey hemen Parra-gaz kodu olarak 500 TL'lik bir tanımlama yaptırdı. Sorunum ummadığım bir hızda çözüldü. Kendisine teşekkür ediyorum.”

Gazmatik ile Başkent karta para yükleyip faturamı ödeyecektim. 1050 lira yatırmam gerekiyordu, ancak ne kadar yatırdığımı göremediğim için para kabinine 1250 lira para koymuşum. 1250 lira olduğunu görünce işlemiş iptal edip, 200 lira eksiltip koymak istedim. İptal edince yatırdığım parayı vermek yerine bir sürü 20'lik verdi. 1250 lira vermek yerine 700 lira civarında para verdi ve parra koda yüklendi vesaire demeden işlem sonlandı. Ne fatura var ne başka bir şey. Ben Başkent karta 1050 lira yatırıp faturamı ödedim ancak yaklaşık 500 lira havaya uçtu. Belki 500 lira bulunacak, bu önemli değil. Ancak neden uğraşıyoruz ki bu kadar? Daha pratik bir yöntem olmalı.
Neyse müşteri hizmetlerini aradım, tabii ki ulaşamadım, telefona bakmıyorlar bile. Hiç şaşırtıcı değil. Telesekreter WhatsApp'tan ulaşalım mı diye sordu, ben de evet deyip kapattım. Kapatış o kapatış, ne bir çağrı, ne bir mesaj, hiçbir şey yok. Şikayet Var'da cevapladığını gördüğüm için buraya yazıyorum. Tabii onca insanın gördüğü yerde müşteriye iyi davranmak, ilgilenmek zorunda kalıyorlar malum.
Şimdi bana da otomatik bir mesaj yazacaklar vesaire. Sıkıcı. Şu sorunumun hızlıca çözülmesini istiyorum. Robotik cevaplarınızla da ek olarak vakit kaybettirmeyin lütfen.
-İşlem yaptığım doğalgaz abone nu'm: 100005480747
-Kios No/Ad : 108/4026 Yunus Emre Kültür Merkezi
-Keçiören/Ankara

07 Mart 2024 13:39 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşamış olduğunuz sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Talebinize istinaden yetkili arkadaşlarımız tarafınıza geri dönüş sağlayacaklardır. Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz, Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

07 Mart 2024 13:47

Değerli Müşterimiz, Talebinize istinaden yetkili arkadaşlarımız ile görüşme sağladığınızı ve işlemleriniz hakkında bilgi verildiği görülmektedir. Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

07 Mart 2024 14:03

Elif sonuçtan memnun