Gaziantepli Hasanoğlu Baklava Çalışan Personellerin Davranışları

Gaziantepli Hasanoğlu Baklava Çalışan Personellerin Davranışları
25 Kasım 2023 14:23

Öncelikle yıllardır etrafımdaki herkesin özel gününde H******** şubelerini tercih ediyordum. İlk kez Öğretmenler Günü için bu şubeye gittim. Beni ve diğer veli arkadaşlarımı öğretmenimize karşı çok mahcup ettiler. Uluönder Mahallesi İsmet İnönü 2 Caddesi 18A/B adresindeki Gaziantepli H******** Gıda Ltd. Şti. şubesine 14 veli, 1 öğretmen ve 15 çocukla gittiğimiz mekanda adeta kalkıp gitmemiz için gözümüzün içine bakıldı. Mekanı çocuk oyun alanı olduğu için tercih etmemize rağmen çocuklarımız oyun alanına alınmadı. Üstelik Ö*** Bey tarafından çocuklarımız defalarca uyarıldı ve masaya gelip alkış yaparak onları susturmaya çalıştı ki bu durum beni son derece rahatsız etti. Ö*** Bey'in muhatabı bizler olmalıydık. Dahası, oyun alanına girmek isteyen bir kız çocuğumuz görevli bayan tarafından azarlandı ve ağlayarak annesinin yanına döndü. Tüm bunlar yetmezmiş gibi, müdür görevini üstlenen Y**** Bey'e şikayetimi iletmek istediğimde, orasının bir restoran olduğunu, insanların oraya kafa dinlemek için geldiğini, çocuklarımızın çok gürültü yaptığını ve bu sebeple personelin sert çıkış yapabileceğini, bu davranışların normalmiş gibi anlatması kabul edilemezdi. Eğer mekan çocuklardan rahatsız oluyorsa, neden oyun alanı yapılmış? Bu mekana 5 yaş üstü çocuklar alınmıyorsa, rezervasyon için aradığımızda neden çocuklarımızın yaşları sorulmadı ve neden bize yer ayırtıldı? Ben 15 çocuğu yetişkin gibi nasıl bir mekanda oturtabilirim? Diğer müşterilerin sohbet seslerinden müzik sesi bile duyulmuyordu. Sadece bizim çocuklarımızın sesi personelinizi rahatsız etmiş. Çocuklar oyun alanında oynayamadıkları için sıkıntıdan patladılar. Oyun alanı olan birçok mekanda veliler ve çocuklar olarak defalarca toplandık ve ilk defa böyle bir durumla karşılaştık. Çocuk oyun alanı olan bir yerde çalışıp çocukları istemeyen, onları azarlayan personeliniz var. Merak ediyorum, kendileri hiç çocuk olmadı mı ya da çocukları yok mu? Çocuk demek ses demektir.

20 Mart 2024 01:40
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2023 00:01
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Antephan Künefe Antephan Van Yaşadığımız Şok

15 Eylül 2024 20:52