04 Aralık 2024 15:00

Gaziantep şehir hastanesinde kulak burun boğaz bölümünden 04.12 2024 tarihinde muayene olduk ve tomografi istendi. E8 biriminde 2 numaralı bankoda duran görevli 05.12. 2024 tarihine 17:00 saatinde tomografi randevusu verdi. Saatin çok geç olduğunu ve o saatte doktorla tekrar görüşmeyeceğimi belirterek başka bir güne doktorların mesai saatine denk gelen bir saate randevu vermesini istedim. Cihazların bozuk olduğunu söyleyerek randevu vermedi. Şehir hastanesine çok uzak oturduğumu üç gün üst üste gelemeyeceğimi belirttiğim halde cihaz bozuk gibi bahanelerle saat 17:00 den önce ve başka bir güne randevu veremeyeceğini söyledi ısrarla. Bu sistemin hatasıdır. Yetkililerden Personellerin denetlenmesini istiyorum. Bir hasta olarak hakkımı arıyorum. Siz insanları böyle mağdur edemezsiniz kafanıza göre muayene veremezsiniz. Ve koskoca son donanıma sahip şehir hastanelerinde cihazlar bozuk gibi bahanelerle insanları kandıramazsınız. Tomografi randevusu istiyorum. Mesai saatleri içinde tomografi randevusu vereceksiniz. Gereken yapılsın. Usandık bıktık kamuda çalışan Personellerin halka sürekli eziyet etmesinden. İşlerini hakkıyla yapsınlar. İnsanlara iyi hizmet vermek için çalışsınlar görevlerini yapsınlar!

02 Mayıs 2024 13:47

Randevu Saatinde Doktorun Olmaması Sorunu