İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi EMG Randevuma Alınmadım

25 Haziran 2024 18:32

Benim boynumdaki fıtığım patlamış ve riskli yerdeymiş. Beyin cerrahi doktoru MR ve tomografi istedi ancak acil olarak da nöroloji doktoruna gönderdi. Acil olarak EMG çekilmemi istedi. 2 Eylül tarihine randevu verildi. Geçen Bayraklı Şehir Hastanesi'nden telefon geldi. Randevumu öne almışlar ve 25 Haziran 2024 saat 13.30'a randevu verildi. Bana verilen kağıtta yarım saat önce orada olmam gerektiği yazıyordu. Ben de yarım saat önce EMG 5 odasının kapısını tıklattım. Benimle konuşan bayanın doktor olduğunu bile bilmiyordum. Mesai saati dışındayım diye kapıyı iterek 2 numaralı odaya gidin dedi ve bana hiçbir izahat vermeden kapıyı kilitledi. Ben acaba evrak içeri mi verilecek diye tıkladım kapısını çünkü sıraya girilecek diye düşündüm. O kapıda muamele çok kötüydü. Sonra 2 numaralı odaya gittim, burası randevu odası dediler. Neyse, ben 13.30'da kapıda bekliyordum randevu saatim diye. Meğer o hanım beni almayacağını söylemiş. Ben 68 yaşındayım ve iğneli bir şeyler yapılacağı için çok korkuyordum. Hasta haklarına gittim, beni yine EMG çekimi için almadılar. Başhekime çıktım, görüştürmediler ama çok ilgilendiler. Hasta haklarına 12.45'te gelmiş. Ben daha hastanede değildim bile. Sayın doktorum A**** Hanım benim EMG'mi çekmedi. Hakaret falan yoktu, bir de bana beyaz kod veririm dedi. Çok şaşırdım. Hasta hakları bana doktorun izinli ve hasta olduğunu, araya beni almış olduğunu söyledi. Öyle de bir hakkı olduğunu belirtti. Çok mağdur oldum, hem yaşım itibarıyla hem de 100 km uzaktan geldiğim için. Sağlık Bakanlığı da beni aradığında randevuma onay verdim. Tekrar mesaj geldiğinde randevunuzu niye iptal etmediniz dedi. O saatte daha hastanedeydim ama doktor almadı. Ben de onu rahatsız etmek istemezdim, biliyorum mesai dışında dinleniyorlar ama verilen kağıtta niye yarım saat önce gelin diyorlar? Tansiyonum yükseldi. Doktorun ismi A****.

Göksu
Göksu

Biz de Şehir Hastanesi EMG randevumuzda bu tip bir sorun yaşadık. Asena isimli doktor tarafından saçma sapan sebepler yüzünden muayene hizmeti alamadık tüm bunların dışında hiçbir suçumuz olmamasına rağmen beyaz kod vererek bizden şikayetçi oldu. Aynı doktor mu acaba merak ettim.

İrfan sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Kadın Doğum Acil Yatan Hasta Bölümü

19 Mart 2024 02:39