Rıza sonuçtan hiç memnun değil

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Diyarbakır Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

12 Ağustos 2024 12:50

06.08.2024 tarihinden itibaren tam 6 gündür buradayım. Yoğun bakımda hastam var. İlçeden geldim. Altımda araç yok. Yoğun bakım katında oturacak bir yer yok, bekleme salonu yok... Ben de dahil tüm hasta yakınları dışarıda çimlerin ve bankaların üstünde sabahlıyoruz. Yoğun bakımda irtibat için kendi numaram var. 6 gündür sağda solda kaçar gibi telefonu şarj ediyorum. Oraya gidiyorum "burda şarj etmeyin yasak", diğer tarafa gidiyorum "yasak" ne yapsın kardeşim bu hasta yakınları. Doktorlar ve hemşire/hemşir arkadaşlar hariç geri kalan tüm personelin tutum ve hizmetinden hiçbir şekilde memnun değilim... Öyle de bir tavırları var sanırsın hastaneyi üstüne yapmışlar. Beyefendiler/hanımefendiler hastane sahibi sanki. Allah hakkımı bırakmasın! Sözde bölgeye hitap eden bir hastane ama sözde...

Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi İlgisizlik Sert Tavır

14 Ağustos 2024 01:47
Dilek sonuçtan memnun

18 Aralık 2024 16:35

Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastane Koridorlarında Zorlu Bekleyiş

21 Ağustos 2024 08:19