Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Gazi Üniversitesi Sözüm Ona Nöbetçi Hekim

27 Ocak 2024 11:14

Hayatımda ilk kez bir üniversite Hastanesi olan Gazi Üniversitesi Diş hekimliği'nden protez için randevu aldım. İlk önce ilk muayene kısmında genç bir kardeşimiz muayene yaptı, daha sonra panoramik film çekildi. Ardından koştur koştur ter içerisinde diş taşı temizlettim. Sağ olsunlar buraya kadar sorun yok. Esas yaptıracağım iş protez idi. O bölümden randevu aldım 91 numaralı sıra gelene kadar yaklaşık 1 saat bekledim. Beklediğim bu sürede birçok kızımız oğlumuz gidiyor geliyor ama bir kişi dikkatimi çekti aşırı derecede kilolu bir kızımız devamlı gidiyor yangın merdiveni kapısının dışında sigara içme bölümü yapmışlar gidiyor oturuyor hatta siyah kıyafeti olduğu için tozdan oturduğu belli oluyor ama sürekli gidiyor. Birçok kişinin arasında nöbetçi doktor olan o kişiymiş. Neyse çok bekledikten sonra numaram yandı ve girdim o kişiymiş benimle ilgilenecek kişi. Neyse oturdum koltuğa alt dişlerin kesilmesi lazım mesai bitmesine 10 dakika var kesemem dedi. Hatta biraz az kaçamak yapsaydı gereksiz 1 saat beklemezdim ve işlem yapılırdı. Daha sonra itirazım üzerine üst damak yaptıracağım protez için geldim dememe rağmen zaten damakta yapsam en arken Mayıs ayında yaparım deyince zaten hiçbir şey yapmayacağı saatlerdir gezmesinden belliydi. İsminizi alabilir miyim dedim isim veremiyoruz dedi. Rezil olmak ve insan muamelesi gösteremeyen sorunlu kişi daha genç yaşta kendini belli etmiş. Yazık yeni mezun olmak üzere olanlar ya da yeni mezun olan çok heyecanlı ve mesleği için koşturan gençlerin adı lekeleniyor böyle kişiler yüzünden çok üzüldüm...

Arikan sonuçtan hiç memnun değil

Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde Yönlendirme Eksikliği Randevu Kaybına Neden Oldu

23 Mayıs 2025 16:44
Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Stajyerlere Teslim Edilen Tedavi Ve Mağduriyet

07 Mayıs 2025 00:51