Kamuran sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2024 14:46

Garenta firmasından 13.07.2024 de Adnan Menderes Havalimanı'ndan araç kiraladım. (bu firmayı tercih etmemin sebebi yakıtı ful vermesi) 09:28'de teslim aldım, yakıt ful dedi çalışan. Ancak ibre tam fulde değildi. Şamandıra takılı kalıyor, bazen dedi. Sorun etmedim.

Havaalanı kapısında akaryakıt istasyonuna girdim. Doldur dedim, araç 110 TL'lik yakıt aldı. Fişi yanıma aldım. 14.07.2024 de (1 gün sonra) aracı teslim etmek üzere geldim ve aynı akaryakıt istasyonundan fullledim. 766 TL tuttu. 110 TL'lik fişi verip 110 TL iade istedim. Bir çalışan bana: 'biz de şimdi oraya götürüp fulleyeceğiz. Ne kadar tutarsa kartınızdan çekeceğiz' diye mantıksızca bir söylem içine girdi.

Ne yapacaktım, arabayı sana sırtımda mı getirecektim? Elbette sana aracı getirene kadar yakıt tüketecek. Madem öyle, o zaman araçları akaryakıt istasyonlarında teslim alın. Bu kadar düşüncesizce ve saçma bir yaklaşım olabilir mi? Daha sonra Türkiye'de sayılı firmalardan olan bu koca firma benden 10 TL gibi komik bir miktar çekme tenezzülünde bulundu.

Asla bir daha kiralamam, tavsiye de etmem. Bu 10 TL ve diğer 110 TL ile beraber ayrıca bir özür ve firmanın bana 'zaten hakkım olanı almak için harcadığım bu mesai ve yaşadığım bu stres için' ayrıca maddi anlamda acilen olumlu bir geri dönüş yapmasını talep ediyorum. Konuyla ilgili yakıt göstergesi ve fişleri görsel olarak bıraktım. Aksi takdirde hakkımı başka mecralarda da arayacağım.

15 Temmuz 2024 19:01

10 liramın üzerine konan firmadan henüz ses yok. Şaka gibi. 10 TL ya 1 ekmek parası.

16 Temmuz 2024 19:40

Hiçbir şekilde hiçbir kimse iletişime geçmedi. 120 liramın üzerine kondular. Helal etmiyorum. CİMER'e yazacağım en kısa süre içinde bana olumlu dönüş yapılmazsa

16 Temmuz 2024 19:50

Garenta henüz sorunumu çözme zahmetinde bulunmuş değil. İzmir (Adnan Menderes) Havaalanı kapısındaki Petrolde fullledim. 110 TL'ye yakıt aldı. Ertesi gün aracı teslim etmek için döndüğümde Araçta yakıt en çok olsun diye havaalanı girişindeki Petrolde araçlarını fullledim. Götürüp teslim ettim. Sabahki 110 TL'yi istedim haklı olarak. Vermediler. Üstüne aracı petrole Götürüp 10 yl yakıt yükleyip benden kestiler. 120 liramı vereceksiniz. CİMER'e kadar yazacağım.

20 Temmuz 2024 17:35

Malum firmadan henüz ses yok. Utanç verici bit durum olsa gerek. Acaba nasıl bir duygu? İnsanların parasının üzerine haksız yere konup rahatça uyuyabilmek

Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

Şeyda
29 Ağustos 2024 17:39

Volkan
06 Ağustos 2024 16:49

Volkan
21 Eylül 2023 01:56
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

AdBlue Sorunu Ve Garenta'nın Yetersiz Müşteri Hizmeti

07 Ekim 2024 16:53
Onur sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2024 14:32