Gardrops'ta İade Talebim Dikkate Alınmadı Ve Mağdur Edildim!

Rüveyda
13 Eylül 2024 22:53

Gardrops'tan çanta aldım ve satıcının bilgilendirmemesine rağmen defolu şekilde geldi. Hemen iade talebi oluşturdum. Satıcı bana reddettiğini söyledi ve destekten Gardrops'a yazdığımda da onlar da satıcının reddettiğini ve editörler tarafından incelendiğini söylediler. Gardrops'un belli bir onay süresi var, 2 ya da 3 gün sonra otomatik onaylanıyor ve satıcıya para gidiyor. Bana satıcı tarafından talebin reddedildiğini bizzat söylemelerine rağmen uygulama üzerinde ekran güncellenmiyordu. Bunu bildirdiğimde başka şeyler söylenerek ve dikkate alınmayarak görmezden gelindim. Yani bu durumu önemsemediler. Ki son zamanlar uygulama durup dururken atmaya, hata vermeye, beyaz ekran verip tekrar açılmaya falan başlamıştı. Yani sorunluydu. Az önce iade talebimi kontrol etmek için girdim ve ne göreyim, siparişim tamamlanmış. Ve para beni mağdur eden satıcıya gitmiş. Desteğe yazdım ve bana bugün benim onayladığımı söylediler ama ben iade talebini bile geri çekmedim ki ilk önce iade talebini geri çekmek ve onaylamam gerekiyor ama öyle bir şey yapmadım. Sistemdeki suçu bana atıp duruma sessiz kaldılar. Uzun bir süre destekten de dönüş sağlamadılar. Uygulamada bir sıkıntı olduğunu, kargo teslim ve onaylama saatini kontrol ederlerse otomatik onaylanma süresi kadar zaman geçtiğini söyledim. Yine geçiştirildim. Ve eminim ki onaylamanın manuel mi otomatik mi olduğunu görebiliyorlardır. Ama satıcının insanların parasını almasına izin veriyorlar.

13 Eylül 2024 22:57

İade talebi oluşturduğumda bana Dolap alıcı tarafından bildirilmeyen defolu ürün iadelerini kabul ediyor Gardrops da kabul eder demişlerdi ama suç bana atılarak d0landırıcılığa göz yumuldu. Ufak bir detay var satın aldığım satıcı dolaptan da ilan veriyor fakat siparişleri reddedip sadece Gardrops'tan satış yaptığını söyleyerek alıcıları oraya yönlendiriyor.

16 Eylül 2024 23:06 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Kişisel verilerinizin güvenliğini korumak önceliğimiz olduğu için maalesef size bu alandan yardımcı olamamaktayız. Konu hakkında uygulama içerisinde bulunan Canlı Destek üzerinden bizimle iletişime geçerseniz gerekli bilgilendirme tarafınıza sağlanacaktır. Sevgilerimizle.

Gökbil sonuçtan hiç memnun değil

Gökbil
12 Şubat 2025 15:47

01 Nisan 2025 14:47

Öznur
13 Ağustos 2023 21:45
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
10 Ocak 2025 23:40
Gardrops'ta Yanıltıcı Ürün Ve İade Sorunu
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2025 13:02
Gardrops Kategorileri