Nevzat sonucu yetersiz buldu

Gardrops Mesajlarda Hakaret Mesajı

12 Aralık 2023 15:53

Gardrops'ta bir ürün satın almak istedim. Her şeyi yazışarak sordum ve sonrasında ürün elime ulaştı. Ürünü onayladım ancak yorum yazarken elbette bazı eksikliklerini de belirttim. Ancak satıcı, bana mesaj yoluyla hakaret etti ve beni engelledi. Bu durumu Gardrops'a defalarca şikayet etmeme rağmen hiçbir işlem yapılmadı. Yazışmaları da silmiyorum çünkü gerekirse bu konuyu savcılığa kadar taşıyacağım.

22 Aralık 2023 09:45 (Şikayetten 9 gün sonra)

Merhaba; Öncelikli olarak yaşamış olduğunuz bu durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Kişisel verilerinizin güvenliğini korumak önceliğimiz olduğu için maalesef size bu alandan yardımcı olamamaktayız. Sevgilerimizle.

22 Aralık 2023 12:35

Hesabım dijitalevrentv ve sizin bir müşteri hizmetleriniz yok müşteri hizmetlerine girdiğiniz zaman bu tür durumları anlatabileceğiniz herhangi bir yer yok sadece kullanıcıyı şikayet et diye bir kısım var ediyorsunuz ama hiçbir şekilde bir yaptırım Yok ben en az 20 kere bunu yaptım bu kullanıcı için bir geri dönüş yapmadınız şimdi isterseniz kullanıcı kodumuna bir bakın bakalım kaç kere şikayet etmişim

Güneş
22 Şubat 2024 12:08
Gardrops İade Talebi Sorunu
Gardrops İade Talebi Sorunu

20 Mart 2024 00:30

03 Haziran 2024 20:24
Gardrops Ürünlerim Gönderilmedi, Param İade Edilmedi
Gardrops Ürünlerim Gönderilmedi, Param İade Edilmedi
Ali sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2023 15:08
Gardrops İlgisizliği, Kargolanmayan Ürün, Para İadesi Yapılmıyor.
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2024 10:29

Gardrops Kategorileri