Gamepower Fujin Mikron Çalışmıyor

14 Aralık 2023 02:11

Gamepower fujin kulaklığım bilgisayara takılı olmasına rağmen driver ını açtığım zaman lütfen USB yi kulaklığa takın hatası alıyorum ve mikrofonun ışığı yanmasına rağmen karşı tarafa ses gitmiyor. Daha önce videolu olarak şikayet göndermiştim. Şimdi de yazarak göndereyim dedim yardımcı olur musunuz

Eki aç
12 Aralık 2023 16:48

Gamepower fujin kulaklığım var. Kulaklık ses alıyor ama mikrofon çalışmıyor dc de, cs de, vs konuşurken mic den ses gitmiyor ama kulaklık ses alıyor. Kulaklığın mikrofonunu başka PC lere taktığım zaman çalışıyor. Sorun PC de mi diye düşündüm PC ye gamepower jin marka kulaklık taktım mikrofonu gayet iyi çalışıyor. Anlamadığım şey şu başka kulaklıklar benim PC de çalışıyor ve benim kulaklığın mikrofonu başka bilgisayarlarda çalışıyor ama neden benim kulaklığımın mikrofonu benim bilgisayarımda çalışmıyor lütfen yardım eder misiniz

14 Aralık 2023 09:32 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetinizde belirtmiş olduğunuz konu hakkında inceleme süreci başlatılmıştır. En kısa sürede sonuçlanacaktır. Sizlere destek vermekten büyük mutluluk duyacağız. İnceleme sürecimiz tamamlandığında tarafınıza, telefon veya mail yolu ile bilgilendirme yapıyor olacağız. Saygılarımızla, Gamepower Türkiye

Tümünü Gör
Gamepower Bull T10 Görüntü Gidip Geliyor!

Gamepower BullT10 Görüntü Gidip Geliyor!

Eray
Gamepower Monitöre Ekran Gelmiyor

GamepowerMonitöre Ekran Gelmiyor

Batın
Gamepower Bull T10 Panel Ekran Sorunu

Gamepower BullT10 Panel Ekran Sorunu

Muhammet
Gamepower Monitor Ekranı Problemi!

Gamepower MonitorEkranı Problemi!

Ercan