Gameloop Masaüstünü Donduruyor. Virüs Gibi

Emirhan
30 Nisan 2023 15:51

Gameloop yükledim. PUBG mobile kurdum oynadım. Tam oyun bitti derken devam et butonuna basarken PC dondu. Ne oyuna tıklayabildim ne masaüstüne komple bilgisayarı ele geçirmiş gibi hiçbir şeye izin vermiyordu. Bilgisayarı yeniden başlattım çözülür diye bilgisayar donuk bir şekilde açılıyordu. Masaüstü bir türlü gelmiyordu ekrana. İlk açıldıktan 5 Sn. Sonra geliyordu. 10 saniye tıklayıp klasör açabiliyordum. Ama sonra komple gidiyordu hiçbir şeye tıklamaya izin vermiyordu. Sanki bir virüs bulaşmış gibi ancak Gameloop tan olduğu aklıma gelmedi virüs olduğunu düşündüm. Sonra internet kafe ciye format attırdım kendim atmama bilgisayar izin vermiyordu bilen bir kişiye götürdüm o virüs dedi. Sonra yeni sistem kurduk yeni sistemde gameloopu yükledik. Sonra aynı sorunu yine verdi. Yeniden başlatıp gameloopu kaldırdım. Kaldırınca sorun çözüldü. Bu sorunu başka yaşayan kullanıcı görmedim. Neden böyle bir sorun olduğunu da bilmiyorum. İnşallah benden başkası yaşamaz bu durumu. Bilgisayarımı da yeni almıştım 20k ya. Çok korkuttu beni başka emülatörde indirmeye korkuyorum artık.

Çağlar
Çağlar

Şu an aynı durumu yasıyorum, sadece gameloppta kasılmalar oluşuyor, 24 saat ets2 ful 4K ayarlarda 600w harcayan sistem gıg demedi gamelopta saat belli olmuyor bazen 2 saat bazen 10 dakika ama virüs gibi kastırıyor formatı yenı attım virüs yok, ekran kartı resetle düzeltiyordum, ekran kartında sorun olduğunu düşünüyorum ama oda ful testlerde problem göstermiyor. Bam başka bir durum olduğuna inandım DP kablosunu çıkardım taktım düzeldi, ama bu sorun sadece gamelop açıkken meydana geliyor kasılmaların çözümü oynamayınca PUBG mobile gamelop üzerinden sorun yok. Çözümü nedir bilen var mı

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

PUBG'de CTRL Tuşu Kontrol Sorunu Oyun Deneyimini Engelliyor

25 Ocak 01:07

Gameloop Üzerinden PUBG Mobile'da Sürekli Donma Ve Kasma Sorunları!

Emirff
09 Kasım 2025 17:32