Halit sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 18:37

Gameforge Authenticator Kurtarma Kodumu Kaybettim

Uzun zamandır oyunu oynamıyordum. Gameforge Authenticator sistemini de telefonumdan silmiştim. Kurtarma kodlarını da uzun süre oyunla ilgilenmediğim için kaybettim. Oyunda birçok hesabıma bu sistemin bozukluğu yüzünden erişim sağlayamıyorum. Destek birimine yazdığımda, bana alt alta birçok bilgi isteyen bir metin gönderiyorlar. Uzun zaman sonra oyuna tekrar döndüğümü ve kurtarma kodlarını kaybettiğimi söylediğim halde yardımcı olmuyorlar. Hesaplarıma kayıtlı e-postaların benim üzerime olduğunu söylediğim halde, oyunla ilgili bazı bilgiler istiyorlar. Ben üç yıl sonra oyunu tekrar oynamaya başladığım ve bu bilgileri hatırlamamın zor olduğunu söylediğim halde, ısrarla bu bilgileri talep ediyorlar. Acaba bu sistemin yöneticileri üç yıl önce yaptıklarını hatırlayabiliyorlar mı? Şimdi emeklerim boşa gidiyor. Bu konuda bilgisi olan biri yardım ederse memnun olurum. Bu şekilde devam ederse, oyun elinde bulundurduğu oyuncuları da kaybeder ve gelişmek yerine geriye doğru gitmeye başlar.

Halit
Halit
26 Kasım 2024 16:49

Metin 2 iki oyunu Gameforge Authenticator uygulamasını sisteminden kaldırması. Bir çok oyuncunun geri dönmesini sağlayacaktır. Kendi yaptıkları sistemin arızası yüzünden bir çok oyuncu mağdur.

08 Ağustos 2023 15:58

06 Mart 2024 19:52
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Gameforge Authenticator Revizyonu

28 Eylül 2023 18:28
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Gameforge Giriş Sorunu: Authenticator Kodu Kaybı

11 Nisan 2024 01:01
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Gameforge İki Faktörlü Doğrulama Kodu Hatası!

04 Nisan 2024 01:16
Gameforge İki Faktörlü Doğrulama Kodu Hatası!