Uluslararası Dizide İngilizce Altyazı Eksikliği

15 Aralık 2024 00:30812

ABD'de yaşıyorum. Şahsiyet dizisini Türkçe bilmeyen eşimle izlemek için Gain aboneliği satın aldım. Ancak uluslararası platformda ödüller almış bir dizi için İngilizce alt yazı mevcut deği. L Lütfen en kısa zamanda İngilizce alt yazı yükler misiniz? Aksi takdirde aboneliğimi iptal ediyorum.

15 Aralık 2024 16:21 (Şikayetten 15 saat sonra)

Merhaba, Yaşadığınız sorun için üzgünüz. Konuyu teknik ekiplerimize bildirdik. En kısa sürede gerekli kontroller sağlanıp tarafınıza dönüş sağlanacaktır. İyi günler, GAİN Destek Ekibi

22 Aralık 2024 19:57

Merhaba, İşleminiz çözüme kavuşmuş olup tarafınıza gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Lütfen mail kutunuzu kontrol eder misiniz? Herhangi bir sorunuz olursa bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. İyi günler dileriz. GAİN Destek Ekibi

7 Ocak 2025 23:23

Şikayetim çözüme ulaşmadı, bu bilgi yanlış bir bilgi. Şahsiyet için İngilizce alt yazı zaten hazırda var. Yapmaları gereken tek şey bunu siteye yüklemek. Örneğin Ru dizisinde İngilizce altyapı mevcut.

Levent
Levent
31 Ekim 2025 21:06

Maalesef bende yabancı arkadaşımla izlemek istedim ama, gain aboneliğim olduğu halde hala İngilizce alt yazısı yok

7 Ocak 2025 22:30

Sonuç olarak İngilizce alt yazı var mı Şahsiyet için? Bu bilgiye ulaşmak neden bu kadar zor?

Gain TV'de İngilizce Alt Yazı Yok!

Kubra
Kubra
17 Ocak 2024 21:481.931

Şahsiyet gibi bir başyapıt var Gain TV'de ve İngilizce altyazısı yok. Yurt dışına yaşıyorum ve bu diziyi Türkçe bilmeyen...

Şahsiyet Dizisi İçin İngilizce Altyazı Belirsizliği

7 Ocak 2025 22:56288

İşleminiz çözüme kavuştu derken neyi kastediyorsunuz? Şahsiyet dizisi İngilizce alt yazılı olarak izlenebiliyor mu, izle...

Tümünü Gör
Gain Asla Hiçbir Şey İzleyemiyoruz, Sorunu Çözecek Muhatap Yok!

Gain Asla Hiçbir Şeyİzleyemiyoruz, Sorunu Çözecek Muhatap Yok!

Gökhan
Gain TV'de Donma Sorunum Var