Fuzul Otomotiv'de Beklenmedik Masraflarla Karşılaşma!

Fuzul Otomotiv'de Beklenmedik Masraflarla Karşılaşma!
02 Nisan 2024 12:52

Fuzul Ev ve Fuzul Otomotiv, pişmanlık kaynağıdır. Daha önce de belirtmiştim. 200.000 liralık araba için anlaştık. 25.000 lira organizasyon bedeli ödedim. Öğrendim ki ödemeler altı ayda bir artıyormuş. 200.000 lira değerindeki araç için kasko yaptırmak zorundaymışım ve bunu da ancak kendi sigorta şirketleri aracılığıyla yapmam gerektiğini son anda bildirdiler. Daha hangi sürprizlerle karşılaşacağımı merak ediyorum. 200.000 lira ve 25.000 lira organizasyon bedelinin yanı sıra kasko ve sigortayı da zorla yaptırmaya çalışıyorlar. Kısacası, Fuzul Otomotiv'den duyduğum pişmanlığı ifade etmek istiyorum.

02 Nisan 2024 14:17 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Durumun çözümlenmesi adına en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Talepleriniz bizim için çok değerli, bizlere her türlü soru ve önerileriniz ile ilgili ulaşım sağlayabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

03 Nisan 2024 15:16

Evet müşteri temsilcisi aradı. Bildiğiniz tehdit vari konuşmalar. İmzalamazsam olmazmış. Sizden sigorta kasko yaptırmak zorunda mıyım. Belki daha iyi şartlarda daha iyi teklif alacağım. Tekrar ediyorum Fuzul Otomotiv fuzulidir... Pişmanlıktır

Yorumlar (6)

Fatih
Fatih

Kardeş yazdığın şeyden hiçbir şey anlamadım yazmış olmak için neden yazıyorsun, firma tabi kasko isteyecek, dışarıdaki yapılan firmalar üzerinden kasko yapılıyor fiyat aynı yani, 6 ayda bir taksit yükseliyor demişsin cüzi bir artış olacak tabi, oda senin borcundan düşüyor zaten, keyfi harici bir para istenmiyorki

Atilla

Şikayetimin altına aynı gün 3 olumlu yorumun gelmesi manidar. :) ) ) muhtemelen sende şikayet sitesinde firmanın ismini arattırmış şikayetlere olumlu yorum yapmak zorunluluğu hissetmişsindir. :) ) ) firmanın çalışanı olabilir misiniz acaba?

Merhaba Fuzul Ev müşterisi olarak yaşadıklarımı kısaca anlatayım kura çıkanca veya günün gelince hangi sisteme yazıldı isen hak kazanırsın ancak bütün evrakları bankanın istediği gibi isterler hatta 2 kefil ve kefillerin eşlerinden noter onaylı izin belgesi istenir. Tam olarak hazırlarsan bunları, ödeme günü verilir. Ve o gün işini bitirmen lazım ne alıyorsan ev veya araba önce malın senin üzerine geçmesi lazım para hemen yatmaz gün içerisinde karsı tarafın hesabına yatar. Sigorta işlemleri kendi anlaşmalı şirketlerden yapılır. Her istediklerini düzgün yaparsan paranı kaç TL'ye yazıldı isen ne zaman çıkarsa paranı alırsın. Vesselam

Atilla

Bu dediklerini sana sistemi anlatırken anlatıyorlarmı? Tabii ki hayır. Sözleşmeyi imzaladıktan sonra tek tek alıştıra alıştıra söylerler. Bir de böyle sizin gibi sorun yaşamayan birkaç müşteri gelir şikayet sitesinde bu firmayı arattırır şikayetler kısmında olumlu yorumlar yaparlar. Enteresan...

Halil
Halil

Kardeşim ben aldım onlardan hiçbir sıkıntı olmadı sadece kaskoyu onların sigortacisnda yaptırdım oda ucuz geldi sigortayı kendim başka yerde yaptım gününde ödeme çıktı

Atilla

Muhtemelen senin işi sorunsuz halletmişlerdir. Onu da şikayet sitesinde gezip aynı firmanın reklamını yap diyedir.

Fuzul Otomotiv Teslimatında Sürekli Gecikme Ve Yetersiz Bilgilendirme

29 Temmuz 2025 21:34
Raşit sonuçtan hiç memnun değil

Fuzul Evim'de Zorunlu Kasko Ve Rehin Sorunu

29 Kasım 2024 17:36
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Fuzul Otomotiv Sözleşmeye Uymayan Uygulamalar Ve Eksik Bilgilendirme Nedeniyle Mağduriyet!

14 Haziran 2025 10:18

Fuzul Otomotiv Kategorileri