Levent sonuçtan hiç memnun değil

Fujiplus Klima İç Ve Dış Ünite Çok Ses Çıkarıp Ortalığı Yıkıyor

09 Aralık 2023 07:28

Klimam yeni olmasına rağmen uğultu ve gürültü yapmakta, fabrikasyon hatalı olduğunu düşünüyorum. Montaj esnasında vakum yapılmadı. Bunun da etkisi olabilir. Müşteri hizmetlerine belirtmeme rağmen yardımcı olunmadı. Satış sonrası hizmetten memnun kalmadım. İlgili birim, yeni klimanın normal olduğunu söylüyor; ancak yüklediğim videoya bakarsanız, normal olup olmadığı belli değil ve ilgilenen yok. Dış ünite öyle bir ses çıkarıyor ki, evin üstünden uçak havalanıyormuş gibi hissediyoruz. Tüketici olarak komşuların da bu gürültüyü çekmek zorunda olmaması gerekir; rahatsız oluyoruz. Bu dışarıdaki ses içeride yansıyor; açsak sesten, açmasak soğuktan uyuyamıyoruz.

09 Aralık 2023 09:55 (Şikayetten 2 saat sonra)
30 Nisan 2024 12:44

6 ay oldu sorunum çözülmedi

10 Nisan 18:26

Sorunum çözüldü ama burnumdan geldi bu saatten sonra mitsubishi-LG gibi firmaların ürünlerini tercih edeceğim gerekirse 10 kat fazla fiyat farkı verip marka model ürün alacağım servisin kaç kez gelip gittiğini sayamadım ürünün geldiği gün bozuktu garanti süresinin bitmesine 1 ay kala sorunum ancak çözülebildi sebep neymiş 3 lü vana valfi bozukmuş kaçak varmış kullanıcı hatası mı? Hayır en az 4-5 kez gaz basıldı sökülüp serviste kontrol edildi aylarca klimasız kaldım yazın sıcakta kışın soğukta fabrikasyon kronik sorunu tüketici çekmek zorunda mı

Oğuzhan sonuçtan çok memnun

Kronik Sorunlu Klima Ve İlgisiz Teknik Servis

Oğuzhan
26 Ekim 2024 02:55
"Şikayet var sistemi üzerinden arandım. Sorunu onlara izah ettim. Ve hemen ertesi gün bana yeni bir servis sağlayıcı göndereceklerini söylediler ve bir sonraki gün sorunum çözüldü. Fujiplus firmasının bana aylardır vermediği hizmeti şikayet var ekibi verdi. Çok teşekkür ederim. Bu teşekkürüm firmaya değil bu siteye."
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Fuji Plus Değişim İstiyorum

10 Ağustos 2024 17:34
Ayyüce sonuçtan çok memnun

Ayyüce
20 Temmuz 2024 20:37
"Klimanın çatlak borusu yenisiyle değiştirilmek ve tekrar gaz basılmak suretiyle arızamız giderildi teşekkür ederiz"

Şafak
24 Temmuz 2023 17:42
Eren sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2024 19:11