Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Fuji Plus Değişim İstiyorum

10 Ağustos 2024 17:34

25 Ağustos 2023'te aldığım klima daha ilk ayda şiddetli ses çıkararak arıza verdi. Servis gelip anakartı yanmış dedi. Anakartını değiştirdik dediler. Ondan sonra tekrar aynı arıza devam etti. Bir daha geldiler, tamir ettik dediler. Zaten yaz bitti, kullanmadım ta ki bu seneye kadar. Bu sene tekrar çalıştırdığımızda aynı ses devam ediyor. 3 kere servis geldi. En sonunda söküp götürdüler. Değişmesini talep ettim, onlar ücret iadesini teklif ettiler. Ben de güncel fiyatı ile verecekseniz kabul ediyorum dedim, onlar kabul etmedi. Bu sefer güncel fiyatını ya ne olacaktı? Geçen sene 12 bin liraya aldım klima, bu sene 20 bin lira. Ben niye zarar edeyim ki? Zaten servis zorla geliyor. Hep bizi başlarından savıyor. Müşteri hizmetlerini arıyoruz, çözüm yok. Biz de ne yapacağımızı şaşırdık. Buradan da söylüyorum, cihazı değiştirin.

18 Ağustos 2024 15:48

25 ağustosta aldığım klima ses çıkarıyor diye 5 kez servis geldi sorun giderilmedi. Son çözüm Adana'ya merkeze gönderdik diye 1 hafta klimasız kaldık. Yinede sorun giderilmedi. Her gün video çekiyorum WhatsApp tan kendilerine gönderiyorum hala değişime yanaşmadılar. Bu markayı tercih ettiğim için çok pişmanım.

12 Ağustos 2024 09:18 (Şikayetten 1 gün sonra)
12 Ağustos 2024 13:18
fuji-plus-degisim-istiyorum-1.jpg

Bekliyorum İnşallah dediğiniz gibi en kısa sürede çözülür

12 Ağustos 2024 23:58

Kesin çözüldü dedikleri ürün. İşte aynı sıkıntı. 1 sene dolmadı bir ürün için 5 defa servis çağrılırmı. Bu nasıl marka niye arkasında durmuyorsunuz. Müşteri mağduriyeti neden giderilmiyor

15 Ağustos 2024 00:31

15 Ağustos 5. Kez serviste tamir edilip gelen ürün. Her gece sesi yine artıyor.

17 Ağustos 2024 00:05

16 Ağustos hala bir çözüm yok. Bu nasıl bir sorumsuzluk. Ayıp ya bozuk ürünlerini sattılar arkasında durmuyorlar.

Ayyüce sonuçtan çok memnun

Ayyüce
20 Temmuz 2024 20:37
"Klimanın çatlak borusu yenisiyle değiştirilmek ve tekrar gaz basılmak suretiyle arızamız giderildi teşekkür ederiz"
Oğuzhan sonuçtan çok memnun

Kronik Sorunlu Klima Ve İlgisiz Teknik Servis

Oğuzhan
26 Ekim 2024 02:55
"Şikayet var sistemi üzerinden arandım. Sorunu onlara izah ettim. Ve hemen ertesi gün bana yeni bir servis sağlayıcı göndereceklerini söylediler ve bir sonraki gün sorunum çözüldü. Fujiplus firmasının bana aylardır vermediği hizmeti şikayet var ekibi verdi. Çok teşekkür ederim. Bu teşekkürüm firmaya değil bu siteye."
Eren sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2024 19:11

14 Haziran 2024 17:51