Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2024 17:28

BİM'den aldığım Fujiplus marka klimanın gelmesi ayrı bir sürünce, montaja randevu vermeleri ayrı bir süreç (1 hafta sonraya verdiler). Bir önceki gün arayıp resmi dairede 13:00-15:00 arası işim olacağını söyledim. Klima montaj servisi beyefendi saat vermeyeceğini söyledi. Bugün tam 13:00'te montajcılar arayıp geleceklerini söylediler. Ben durumu bildirdiğimi söyledim, yapacağımız bir şey yok dediler. Tekrar bayiyi aradım, bana tekrardan randevu vereceklerini söylüyor. Fuji müşteri hizmetlerini aradım, durumu söyledim, geri dönüş yapacaklarmış, arayan soran yok. Delirttiniz beni ya. Gün içinde gelmiyor, ertesi gün gelmiyor, tekrar beni günlerce bekletecek. Kardeşim, devlet dairesinde önemli işim vardı, aylardır beklediğim onay gelmiş, randevu vermişler. Onu mu iptal edeyim siz montaja geleceksiniz diye? Gün içinde saat vermeden bütün gün beni evde bekletecekler. Ben esnafım, işim gücüm var, seni mi bekleyeceğim gün boyu? Bu nasıl bir saçmalık?

27 Temmuz 2024 17:08
BİM'den Fujiplus Klima Al Uğraş

Böyle kafasına göre iptal edebiliyorlarmış bir de. Aradım tekrar başka servis talep ettim ilkinde sistem yönlendiriyormuş 2. De manuel seçebiliyorlarmış daha önce neden seçmediniz dedim falan ufff 🫤 pişmanlık işte. Öteki servis 2ağustosta gelecek 9temmuz teslim olan klima 2ağustosta çabalarımla inşallah takılacak bakalım

04 Ağustos 2024 21:00

Marka bana geri dönüş yapmadı uğraşlarım sonucu ben 2ağustosta taktırdım

23 Ağustos 2024 09:26 (Şikayetten 1 ay sonra)
23 Ağustos 2024 12:00

Zahmet oldu cevap vermeniz (1ay) elektrik faturam bile sizin cevabınızdan önce geldi

Furkan
22 Temmuz 2024 16:20