Fatih Sultan Mehmet Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'nde Hastalar Arasında Ayrımcılık

23 Ağustos 2023 07:13

Ben Muaviye s*** t. C. 102617***14. 2.08.3023 Ataşehir Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'nde gözümde ameliyat oldum. Benim doktorum sayın ** ***. Bugün 22.08.2023 saat 8.15 Dr. ***'in kliniğine gittim, Dr. ** yoktu Dr. ** 'ya gönderdiler. Benden önce iki hasta kadın vardı. Benim kod numaram 9. Dr. ***'nun kliniğinin önünde bekledik. Bir Dr. Kliniğe geldi ve hastaların numaralarına bakıp ve 8 numaradan başlayacağını söyledi ve 8 numaralı kadın hastayı çağırdı. Hasta kadın çıkınca kapıyı çaldım girmek istedim çünkü benim numaram 9 idi. Dr. *** dedi ki bekle ben çağırırım. Bekledim 45 dakika civarında ve benden sonra gelen sekiz hasta çağırdı ve muayene etti. Kapısında hiçbir hasta kalmayınca benim ismimi çağırdı.

Benim adım Muaviye olduğum için yabancı olduğumu zannetti. Halbuki ben Osmanlı olduğumu iftihar ederim. Bunun üstünde ben yabancı değilim. Ben Aydın'lıyım. Ayrımcı doktorun cezalandırılmasını istiyorum. Kliniğe giren memura göre doktorun adı ***. Ben şikayetçiyim çünkü böyle davranış Türkiye'yi kötülüyor.

26 Mayıs 2023 13:27

Gazi Üniversitesi Hastanesi Asistan Ve Hastane Mağduriyeti