FS Tuning Auto Market Eksik Gelen Ürün Ve Samimiyetsiz İade Seçeneği

14 Eylül 2024 10:39

fstuningshop.com internet sitesinden L200 kaplama seti aldım. Bagaj kolunun kaplaması eksik geldi ve bu durumu doğal olarak bildirdim. İlk gün yarın tekrar kargolanır dediler. Sorunumun çözüldüğünü düşündüm. Fakat ikinci gün hayretler içerisinde kaldığım bir durumla karşılaştım. İlanı güncelleyip değiştirip bagaj kolunu resimlerden silmişler ve bu sette bagaj kolu yok, o yüzden fiyatı uygun dendi ve iade edebilirsiniz diye seçenek sunuyorlar ama herkes bilir bu durumda iade seçeneği müşteriye dayatılmış bir yaptırımdır ve samimiyetsizdir. Ürün isminde bile 17 parça yazıyor dediğimde doğrudur onu da düzelttiririm diye yaptıkları ayıbı kabulleniyorlar ve iyi günler deyip geçiştiriyorlar. Bunların tüm konuşma kayıtları, sipariş ve ürün sayfasını buradan paylaşıyorum. Bir şeyi unutmuşlar, ürün açıklamasında kapı kolu yazısı hala duruyor. Muhtemelen bu şikayet onlara ulaştığında onu da kaldırırlar ama ben sizinle görselini paylaşıyorum. Fstuning oto market Sancaktepe'de/İstanbul'da bulunan fstuningshop.com üzerinden satış yapan bir firma, dikkat!

Kadir sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2024 11:21
Kuzey sonucu yetersiz buldu

Parça Filosu'nda Ödeme Ve İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar

05 Mayıs 2025 07:01
Parça Filosu'nda Ödeme Ve İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2023 23:51
Türker sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2023 16:38
Fk Tuning Shop Kalitesiz Parça Özensiz Boyama
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
08 Şubat 2024 03:54