Ford Ayıplı Araç Satıyor Malinin Arkasında Durmuyor

05 Eylül 2024 21:57

Ayıplı mal satan Manisa Çetaş ile Ford Otosan'dan şikayetçiyim. 26 Temmuz 2024 tarihinde satın aldığım Ford Kuga sıfır araç bir ayda üç kez motor arızası verip yolda kaldı. Her arızada 5-6 gün serviste kalan aracın en son silindir kapağını değiştireceklerini söylediler. Daha doğru dürüst kullanamadığım sıfır aracın parçası neden değiştirilsin? Maddi manevi mağdur olduğum bu alışverişte aracın değiştirilmesi talebim reddedildi. Kullanıcı hatası bulunmayan, tamamen kusurlu üretilip ayıplı mal satan bu firmalardan şikayetçiyim. Hakkımı adli yollardan arayıp zararımı tazmin edeceğim. Ancak malının arkasında durmayan Ford firmasını kınıyor, bu marka araç alacakları almamaları konusunda uyarıyorum.

profile profile
06 Eylül 2024 02:08 (Şikayetten 4 saat sonra)
06 Eylül 2024 18:28

Çağrı merkezinde talebimin bulunduğunu ben de biliyorum. Sorunumu buradan paylaşıyorum ki benim gibi baskları da mağdur olmasın Ford dan araç alırken BES kere dusunsunler. Benim sorunuma verdiğiniz cevap bile dalga geçer gibi madem çağrı merkeziniz de talebim var niye çağrı merkezinin numarasını paylaşıyorsunuz bu mu yani çözümünüz

Yorumlar (6)

Ekrem

Bende aynı konudan şikayetçiyim yasal mercilerle konuyu çözeceğim talebim yerine gelmezse

Fatih

Bende de motor soğutma suyu sıcak aracı servise götürün ibaresi çıkıyor ben avukat bakıyorum silindir kapağı değişimi kabul etmem isterse 5 yıl sürsün ağustan beri satılan kugaların çoğunda var. Sizde durum nedir son neticeniz

Burak
Şikayeti Çözüldü

21.08.2024 tarihinde Kuga 2024 model sıfır araç satın aldım, 110 km üzerinde motor sogutma sıvısı aşırı sıcak uyarısı verdi ve 1 ay içinde 3 kez araç servise girdi, soğutma sıvısı değiştirip gönderiyorlar, sorun çözülmüyor... Servisin yorumuna göre silindir kapağı değişmeden sorun çözülmeyecekmiş ama resmi bir cevap yok, arabada yok... Diyelim silindir kapağı değişti sorun çözüldü... Peki aracın değer kaybı ne olacak?... Şu anda araç serviste, ikame araçta verilmedi, sanırım kusurlu motorları satın aldık, elimizdeki aracı satıp sıfır araç aldık, sorun çıkmasın, işimiz kalmasın... Sonuç, iş görüşmelerime gidemiyorum, toplu taşıma kullanıyorum, hayat standardım değişti, sizler bu konuda bir çözüm sağlayabildiniz mi?

Yasin
Şikayeti Çözüldü

Merhaba, ben de sizinle aynı sorunu yaşadım. Aracı aldıktan bir gün sonra araç yolda kaldı. Değişim talep ettim. Aracım serviste. İkame araç bekliyorum onu da hala vermediler. Sizin süreciniz ne durumda acaba?

Fatih

Dava yoluna gidecek misiniz ben avukat bakıyorum.

Aykut

Mehmet bey aynı sorun bende yeni çıktı ne yaptınız ne durumda bilgi verebilir misiniz

Veysi sonuçtan hiç memnun değil

Veysi
12 Temmuz 2024 15:15
Sıfır Ford Kuga Aracımın Kaportasında Çıkmayan Sararmalar Oldu
Hebron sonuçtan hiç memnun değil

Ford Sıfır Araçta Bitmek Bilmeyen Arıza Ve Parça Değişimi

Hebron