Erol sonuçtan hiç memnun değil

Florya House Hotel Hotel Personelin Davranışı

19 Aralık 2023 16:34

Otel'den ayrılırken personel tarafından kaldığımız odanın kontrolü yapılacağı, ona göre ayrılabileceğimiz söylendi. Bir süre bekletildikten sonra personel tarafından yatakta kan lekesi olduğu ve bunun resmini çektiğini, lekeyi bizim yaptığımızı, çıkmazsa nevresim ücretini ödememiz gerektiğini, temizlik personeline sorması gerektiğini ve sormaya gittikten sonra temizlik personeli tarafından lekenin çıkmayacağı söylenerek çarşaf ücretini talep ettiler. İsterseniz çarşafı alabileceğimiz söylendi. 2023 yılı Türkiye'sinde yaşadığımız bu üzücü olaydan çok üzüldük. Biz maddi tarafını kesinlikle düşünmedik. Açıkta bu olumsuz olayı yaşattılar bize. Umarız gerekenler yapılır. Yapılmasa da bu şikayetimizin yayınlanması bir nebze de olsa üzüntümüzü ve mağduriyetimizi hafifletecektir. Teşekkür ederim.

26 Aralık 2023 16:55 (Şikayetten 7 gün sonra)
Erol
Erol
28 Aralık 2023 19:22

Otel yöneticisi yatak ve çarşaflaaı hasar verdiğimizi söylemişsiniz. Siz bu şekilde devam ediniz... Biz lobide iken o hasarı sizin yapmadığınızın garantisi nedir? Beraber kontrol edelim demediniz, ve bizi lobide beklettiniz. Neyse. Biz bu otelde kalmak isteyen müşterilere bu uygulamayla karşılaşacaklarını bilmeleri açısından uyardık. Gerisi onların tercihi. Kesinlikle tavsiye etmiyoruz

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Adahan Butik Otel Hizmeti Sıfır!

11 Eylül 2023 10:29

Safranbolu Öğretmenevi Para İadesi Hakkında

30 Aralık 2023 14:56

28 Eylül 2023 04:27
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2024 12:33
Canan sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2024 08:29