Fixpack Garanti Limitleri Mağduriyeti

Fixpack Garanti Limitleri Mağduriyeti
Hakan
18 Aralık 2024 00:49

2021'in 11. ayında Hepsiburada üzerinden bir televizyon aldık ve ekstradan Fixpack ile 2 yıl ekstra garanti yaptırdık. Televizyonumuzun garantisi bitmiş olsa da Fixpack garantisi devam etmektedir. Televizyon, sistemsel bir hata yüzünden kendi kendine arıza verdi ve ben müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim. Bana, servisten arıza talebinde bulunmam ve arıza kaydını, toplam tutarı içeren bir tutanak halinde şirkete göndermem gerektiği söylendi. Gelen tutanağın toplam tutarı 5500 TL idi. Şirketin sözleşmelerinde 5500 TL üzeri olduğu için firmamız bu arızayı karşılamamaktadır. Madem belli bir limitiniz var, neden ben ekstradan 2 yıl garanti yaptırdım? Eğer müşteri hatasıysa kabul ederim ama televizyonun hatası ise Fixpack firmasının televizyonumu tamir etmesini talep ediyorum. Bu konu yüzünden ben ve çevremdekiler artık Fixpack'i tercih etmeyeceğiz ve bir daha internet üzerinden herhangi bir ürünün garantisi uzatılmış veya uzatılmamış dahilinde hiçbir elektronik ürünü sipariş etmeyeceğiz. Ayrıca Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim. Firmanın bana sunduğu teklif ise televizyonunuzu bize 1.800 liraya satın. Olur mu öyle bir şey ya?

fixpack-garanti-limitleri-magduriyeti-4.pdf
fixpack-garanti-limitleri-magduriyeti-3.pdf

Ferhat

0850 ile başlayan müşteri hizmetler numarası resmen şaka gibi 10 gündür arıyorum açan kimse yok. Hepsiburada'ya söylüyorum elimizden bir şey gelmiyor diyorlar. Siz nasıl hallettiniz en son

Ferhat

Merhaba ben de aynı durumu yaşıyorum. Sizin sorununuz çözüldü mü

Serra sonuçtan hiç memnun değil

Fixpack Garanti Kapsamında Mağduriyet Ve İletişim Sorunu

Serra
05 Mart 2025 13:46
Nevfel sonuçtan hiç memnun değil

Nevfel
19 Şubat 2025 10:35
Garanti Sürecinde Hepsiburada Ve Fixpack Mağduriyeti
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Fixpack Garanti Hizmeti Ve Kargo Sorunlarıyla Yanıltıldım

29 Kasım 2024 15:34