Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Lion Fit Club Studios Mağduriyet Ve Hakaret

25 Temmuz 2023 14:13

Lion fit Club pilates stüdyosunda daha önce hiç deneyimlemediğim Ems için yazıldım, fakat ems herkesin yapabileceği bir sistem değil? Kendilerinden kaynaklıda olmak üzere belirli sebeplerle derslere katılmayacağımı belirttim, ücret iadesi yapılamayacağını söylediler, fakat kayıt alırken hiçbir sözleşmeleri olmamalarına aynı zamanda verdikleri hizmet karşılığında herhangi bir fatura ve ya makbuz kesmeden çirkin bir üslupla bunu zora koştular. Yasal süreç içerisinde hakkımı arayacağımı belirttim ve kayıt aşamasında kendilerinden kaynaklı eksik bilgilendirme sebebiyle kalan derslerimin iadesini yapacaklarını söylediler aradan 1 ay geçti hala geri dönüşleri yok., en son aldığım cevap: "Kimseyi oyalamak gibi bir niyetimiz yok D** Hanım. 3 ders ücreti için de kimseyi oyalamayız. Arayarak hatırlatsaydınız keşke. Günde yüzlerce üyeyle görüşme sağlıyoruz. "gibi hoş olmayan bir tavır üslup üstüne bir de orada çalışan personelin yapması gereken işi hatırlatmadığım için de suçlu oldum :). Hizmet sektöründe çalışıyorsanız müşterilerinizin memnuniyeti kadar memnuniyetsizliği ile de ilgilenmeniz gerekir. Kısacası ödediğiniz parayı resmileştiremediğiniz ki bir çok üyesi olup 3 farklı lokasyonda şubeleri olmasına rağmen üzerine hakaret yediğiniz bir merkez.

Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Global Ems Fitness Üyelik İptali İçin

03 Ocak 2024 19:30

Plus Fitness Club Sözleşmeye Aykırılık-Para İadesinin Yapılmaması

18 Mart 2024 01:39

06 Şubat 2024 07:18

Pilates Deneyiminde Sürekli Aksaklıklar Ve İletişim Sorunları

26 Ocak 2025 12:59
Aysel sonuçtan hiç memnun değil

Hamilelik Sonrası Üyelikte İletişimsizlik Ve İptal Engeli Yaşadım

06 Mayıs 2025 16:06