Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Global Ems Fitness Üyelik İptali İçin

03 Ocak 2024 19:30

Global Ems fitness dan seans satın aldım ancak zerre kadar işe yaramayan bir sistem olduğu için haklı olarak iptal edilmesini ve ödememin iade edilmesi için şube ile iletişime geçtim, mail atmamı istediler ancak 11 Aralık 2023 tarihinde attığım maili ciddiye alıp cevap verme tenezzülünde bile bulunmadılar. Hiçbir sözleşme imzalamış olmamama rağmen ödememin iade edilmemesini anlayamıyorum. Muhtemelen süresinin dolmasını ve sonrasında sureniz dolmuş demeyi bekliyorlar. Bu kadar ticari ahlak yoksun bir kurum yoktur sanırım. Muhatap alan kimse yok, para almaya gelince 3 farklı merkezden birden aradılar şimdi ise maile dönüş bile yapılmıyor. İlla hukuki yollarlar çözülecek sanırım.

profile profile profile
Aylin
Aylin
29 Ocak 2024 20:02

Bugün 29.01.2024 olmasına rağmen kurumdan ne mailime ne de şikayetime dönüş yapılmadı. Müşteri memnuniyetini asla dikkate almayan bir kurum. Boşuna verilmiş dünya kadar para. 1 gr faydası olsa içim yanmazdı.

Emir sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2023 12:19

26 Aralık 2023 13:10
Nesrin sonuçtan hiç memnun değil

Global Ems Fitness Spor Salonu Hiçbir Bilgi Vermeden Paramıda Alarak Kayıplara Karıştı

20 Aralık 2023 02:07
global-ems-fitness-spor-salonu-hicbir-bilgi-vermeden-paramida-alarak-kayiplara-karisti-1.pdf

Global Ems Fitness Antalya Laura Şubesi

02 Eylül 2023 17:51