Firsatarabalar.com Araç İçin Verilen Komik Teklif!

Firsatarabalar.com Araç İçin Verilen Komik Teklif!
20 Nisan 2024 15:57

Fırsat arabalar Youtube.com hem de internet ilan sayfasını yakından takip eden biri olarak bütün olumsuz yorumlara rağmen bende 385 TL ödeyip ilan değerlendirme satın aldım. Aracımın piyasa değerini diğer sitelere bakıp belirleyip fırsatarabalar.com dan başvuru yaptım. Başvuru sürecinde ilgili temsilci beni telefonla arayıp aracın durumunu (kaza-boya-muayene vs.) sordu. Sorduklarına ek olarak aracın 2021 tarihinde motor yaptığını söyledim, temsilci "Gün içerisinde değerlendirmenin tarafıma ulaşacağını" söyledi. Aynı gün elime ulaşan değerlendirme beni hayretler içerisinde bıraktı! Araç ile ilgili detaylı bilgi vermeme rağmen raporda yazan "Avantaj-Dezavantaj" kısmında "Araca yapılan işlemlerle ilgili fatura bulunmamaktadır" diye not düşülmüş. (Ekte görebilirsiniz.) Yahu kardeşim faturayı bana sormadınız ki? Sorsanız zaten faturası vardı ve söylerdim. Aracıma yapılan incelemelerde (fiziksel bir işlem değil! ) piyasanın yaklaşık 70-80 bin tl altına teklif verdiler. Bu rakam benim aracımın piyasasının %30 undan daha az bir tutarına denk geliyor. Bu teklif mevcut sitelerin ve özellikle Galericilerin verdiği teklifin çok ama çok altında. (Ekte malum sitedeki benzer araçların fiyatlarını görebilirsiniz.) Değerlendirme dedikleri şeyi neye göre kime göre hangi piyasaya göre yapıyorlar bilmiyorum! Hiçbir hizmet almamama rağmen ve ayrıca aracın ilanı çıkmamasına rağmen benden bir ücret talep ediyorlar.

Ben 385 TL ücretimin geri iadesini istiyorum ve buradan da talep ediyorum. İlana bile koyamadığım bir araca o parayı neden ödeyeyim?

Not-Tavsiye: Aracımı verdikleri teklifin üzerinde sattım, ben verdikleri hizmet (bana göre bir hizmet değil) 'ten hiç memnun kalmadım. Gidin aracınızı malum sitelerden ya da galericiler aracılığıyla satın daha iyi.

10 Ağustos 2024 11:34 (Şikayetten 3 ay sonra)

Fuat

Aynısını banada yaptılar ben aracı yayınlayacakları sandım. Meğerse değer biçiyorlar ve ücretli aynısı farklı sitlerden ücretsiz yapıyoruz. Benimde o şekilde paramı aldılar helal etmiyorum. Bende yotb ve inst. Takip ediyorum ama düşündüğüm gibi değilmiş

20 Nisan 2024 02:10

firsatarabalar.com Fırsat Arabalar Umursamazlığı

09 Kasım 2023 23:45
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

05 Şubat 2024 17:12