Fiona Hayvan Hastanesinde Ameliyat Sonrası Kabus

Fiona Hayvan Hastanesinde Ameliyat Sonrası Kabus
22 Aralık 2024 12:58

Çocuğumuz Maya Şubat ayında kısırlaştırma operasyonu için Fiona Hayvan hastanesine götürdük. Rahminde kist olduğunu iddia ederek ameliyat öncesi boşu boşuna çocuğumuza bir çok ilaç kullandırttılar. Kısırlaştırma operasyonu sırasında yumurtalıklar ve rahim alınmış bizim operasyon sonrasında haberimiz oluyor.
Ameliyattan çıktıktan sonraki akşam sırtından sıvı gelmeye başladı. Arayıp sorduğumuzda iyileşme sıvısı diyerek bizi geçiştirdiler. Ertesi gün çok sancısı olduğu için ağrı kesici yapılması ve dikişleri kontrol edilmesi için Fiona Hayvan Hastanesine götürdük sancısının sırtından gelen sıvıdan dolayı olduğunu söyledir. Bir neden bulamadıkları için egzama, mide problemi, beslenme hatası diyerek bizleri sürekli oyaladılar. Başka bir Hastaneye götürdüğümüzde oluşan yaranın ameliyat sırasında verilen ilaçların vücudunda yanığa sebep olduğunu öğrendik. Bu süreç bizi hem maddi hem de manevi olarak çok etkiledi. Ameliyat harici 50.000₺ masrafa soktular. Çocuğumuzun o bölgesi hala tüylenmedi. Çocuğunuzu deney hayvanı gibi kullanıyorlar…

Ayça sonuçtan hiç memnun değil

Ayrancı Veteriner Kliniği | Ankara Mağduriyet Yaşama

14 Mayıs 2025 13:12
Serap sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 22:38

30 Kasım 2024 22:01
Hayvan Hastanesinde Yetersiz Tedavi Ve İletişim Sorunları
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Kedimizin Sağlığına Zarar Veren İhmalkar Ve Hijyenik Olmayan Klinik Deneyimi

17 Mayıs 2025 20:01
Melis sonuçtan hiç memnun değil

Maça Veteriner Kliniği Maça Veteriner Haksız Kazanç Ve Yanlış Tedavi Yüzünden Kedimi Öldürdü!

30 Temmuz 2024 21:57