Ömer sonuçtan çok memnun

30 Aralık 2023 01:30
Ömer'in Teşekkür Mesajı
“Vestel çözüm merkezinin özverili ve yapıcı çalışanları sayesinde mağduriyetim azda olsa giderildi. Teşekkür ederim.”

Televizyonumu 15.12.2018 yılında satın aldım. 14.07.2020 tarihinde Vestel yetkili servisine (İklim Teknik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi) gönderdim. Televizyonumda görüntü maviydi. Bu sebeple LED problemi olduğu söylenildi ve LED'ler değiştirildi. Daha sonrasında kanal değiştirdiğimde bir önceki kanalın logosu belirgin bir şekilde görünmeye başladı ve panelin yandığı için garanti kapsamında panel değiştirildi. Ancak bu zamana kadar televizyonumda yine ses vardı fakat görüntü yoktu. Servisi aradım ve garantisinin bittiğini öğrendim. Sorunun yine LED problemi olduğu tekrarlandı. Elektronikçi olduğum için televizyonu kendim tamir etmeye karar verdim. LED'lere ulaştığımda, televizyonuma orijinal olmayan LED takıldığını fark ettim ve LED'lerin polarize yansıtıcı aynaya uymadığı için kesilerek yan sanayi LED'lere uydurulduğunu gördüm. Televizyon tamirden geldiğinde yansıtıcı aynaya zarar verildiği için, duvara arka kapağından ışık yansıyordu. LED barlar da tamir görmüş olabilir çünkü içerisinde unutulmuş LED camı vardı. Polarize yansıtıcı aynanın gövdeye sabitlendiği sustalar bile takılmamıştı. 8 adet susta olması gerekirken sadece 2 adet vardı. Biz müşteriler servislere güvenmeyeceksek kime güveneceğiz? Benim televizyonuma nasıl zarar verebilirler?

10 Ocak 2024 10:07

Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Bekir
28 Ağustos 2024 17:39
Vestel Yetkili Servis İşçilik Hatası Yüzünden Ödediğim Fazla Para
Vestel Yetkili Servis İşçilik Hatası Yüzünden Ödediğim Fazla Para
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Vestel TV'de LED Işık Yansıması

Serhat
28 Şubat 2024 10:21
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
15 Şubat 2025 13:52

31 Ocak 2024 22:26
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Betül
28 Ocak 2025 10:58