Murat sonuçtan çok memnun

06 Mayıs 2024 01:39
Murat'ın Teşekkür Mesajı
“Filli Boya nın ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim evime kadar gelip boyaya bakıp mumine alıp teste İstanbul a kadar gönderdiler 1 hafta sonra mumine sonucu çıktı ve karışımı yapan makinede fazla boya atmasından dolayı yeniden boya verdiler”

Filli Boya'dan kum beyazı renkte boya aldım ancak ustalar duvarları boyadıktan sonra rengin yeşile dönüştüğünü fark ettim ve bu durumdan dolayı mağdur oldum. Hangisine üzüleyim: boya için verdiğim paraya mı, ustalara ödediğim ücrete mi, yoksa evimin yeşilimsi rengine mi? Şu anda mağdur durumdayım ve tekrar boya alıp evimi boyamak zorunda kalacağım. Filli Boya'nın mağduriyetimi gidermesini umuyorum. İnternetten bulduğum kum beyazına ait duvar resmini de görsellere ekledim. Ayrıca evimdeki boyanın resimlerini de ekliyorum ki aradaki farkı sizler de görebilesiniz.

06 Mayıs 2024 07:37 (Şikayetten 5 saat sonra)

Sn. İlgili, Firmamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Konu ilgili bölümlere iletilerek gerekli incelemeler yapılacaktır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Betek Boya ve Kimya San. A.Ş.

06 Mayıs 2024 13:35
Filli Boya Da Renk Sorunu

İnceleme yapacaksınız çok güzel ama benim mağduriyetim ne olacak mağdur olan benim burada kataloğa koyduğunuz renkle duvara vurdurdugumuz boyanın bir birleriyle yakında uzaktan alakası yok mağduriyetimin giderilmesini istiyorum

20 Mayıs 2024 07:02

26 Kasım 2024 12:42

Renk Uyumsuzluğu Ve Hayal Kırıklığı

29 Ekim 2024 00:41

Filli Boya Kum Beyazı Renginin Beklenenden Farklı Çıkması Ve Destek Talebi

13 Ağustos 2025 10:14
Filli Boya Kum Beyazı Renginin Beklenenden Farklı Çıkması Ve Destek Talebi
filli-boya-kum-beyazi-renginin-beklenenden-farkli-cikmasi-ve-destek-talebi-2.jpg
filli-boya-kum-beyazi-renginin-beklenenden-farkli-cikmasi-ve-destek-talebi-1.jpg
Buket sonuçtan hiç memnun değil

Filli Boya'nın Renk Kartelası Yanıltıcı Çıktı

21 Ekim 2024 16:58
Filli Boya'nın Renk Kartelası Yanıltıcı Çıktı
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2025 15:03
TrustBuy Güven Skoru