Büşra sonuçtan çok memnun

09 Haziran 2024 22:01
Büşra'nın Teşekkür Mesajı
“Şikayetimizi dikkate alıp sorunumuzu çözdükleri için teşekkür ederiz”

Katalogdan ve sosyal reklamlardan bu yılın rengi secilen bej-i pembe tonunu yeni yerleşeceğimiz evimizde uygulamak istedik. Oldukça hevesli ve titiz olduğumuz bu konuda resmen hayal kırıklığı yaşadık. Evimizde kullandığımız bu renk tonu kesinlikle katalog ile alakası olmayan resmen seker pembesi oldukça pembe olan bir renk oldu. O kadar hayal kırıklığı ve güvensizlik yaşadık ki şu an nasıl bu rengi düzelteceğiz bir suru de masrafımız oldu. Firmanın bu konuyla ilgilenmesini istiyorum. Biz filli boyaya kalitesinden dolayı güvenmiştik keşke tercih bile etmeseydik.!

09 Haziran 2024 22:07 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Sn. İlgili, Firmamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Konu ilgili bölümlere iletilerek gerekli incelemeler yapılacaktır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Betek Boya ve Kimya San. A.Ş.

09 Haziran 2024 22:12

Şikayetimiz ile ilgili desteği ve çözümü lütfen en kısa sürede sağlamanızı rica ediyorum. Gördüğünüz şekilde mağduruz.

11 Haziran 2024 22:46

Şikayetimizi dikkate alıp sorunumuzu çözdükleri için teşekkür ederiz

Zehra
Zehra

Merhaba nasıl bir çözüm ürettiler

Büşra

Merhaba. Şikayetimiz sonrasında bize ulaştılar. Yetkili çalışanlar gelip incelediler duvardaki boyamizi. Sonrasında mağdur olmamamız için yeni boya tedarik edildi. Süreç olarak da çok hızlı ve ilgililerdi

Arif sonuçtan hiç memnun değil

Filli Boya - Renk Problemi (beji Pembe)

22 Temmuz 2024 12:20
Betül sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2024 01:03

Filli Boya Beji Pembe Tonu