İlyas sonuçtan hiç memnun değil

Şikayetçiyim

31 Mayıs 2024 19:54

https://www.filemerkezi.com sitesine telefonla ulaştım. 26 m2 kedi filesi ve aparatları dahil sipariş verdim. Kargo gönderici ödemeli olarak. Kargo takip fişini gönderdiğinde ücretini hesabına göndereceğimi söyledim. Anlaştık. Pazartesi, 27 Mayıs günü ürünün üzerinde kargo etiketinin fotoğrafını ve IBAN numarasını gönderdi. WhatsApp'tan hesabına anlaşmış olduğumuz 1000 TL'yi gönderdim. Sandım ki düzgün biri. Buraya kadar sorun yok. Aras Kargo'dan mesaj geldi. Baktım ki kargo alıcı ödemeli, aradım tekrar sizinle böyle anlaşmadık. Neden böyle gönderdin? Tamam kargo ücretini göndereyim, anlaşmamız var 150-200 lira arası bir şey dedi. Kargo geldi, salı günü. Alıcı ödemeli 353 lira ödedim. 30'un üzerinde telefon aramam oldu. Tamam abi diyerek şu ana kadar oyaladı ve üstü kapalı ödemeyeceğini belirtti. Aras Kargo gönderecekmiş. Başladı masal anlatmaya... Defalarca uyardım, göndermesini istedim. Sizinle böyle anlaşmadık. 353 lira kargo parasını gönder dedim. İnsan yanıltmanın yeni yöntemini bulmuş. Kargo dahil de anlaş. Ödemeli gönder üstelik normal kargonun iki katı bir fiyatla.

31 Mayıs 2024 19:54 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

İlyas sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2024 19:47

File Merkezi Sitesi Mağdur Etti!

16 Nisan 2024 19:32
File Merkezi Sitesi Mağdur Etti!
Rabia sonuçtan çok memnun

25 Nisan 2024 16:05
Kıvanç sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2023 06:56
İrem sonuçtan hiç memnun değil

24 Nisan 2024 15:01
Filelog Kedi Filesi Ödeme Yaptım, Ürün Gelmedi, Telefon Ve Mesajlara Cevap Verilmiyor!