Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Fier Life Center Kalitesiz Hizmet

10 Ocak 2024 00:37

31.12.2023 tarihi Kayseri fier otelde yılbaşı programı yaptık ama maalesef biz 3 kişi olmamıza rağmen bizim masamız 2 kişi hazırlanmış bizi başka masaya oturttular yemek servisine başlandı yemek yiyoruz organizasyonda görevli damla hanım gelip bizi siz buraya neden oturdunuz diye azarlar bir şekilde masadan kaldırmış eşimde sizin arkadaşlarınız oturttu bizim suçumuz yok demesi üzerine sizde oturmasaydınız diyerek azarlar bir şekilde yanıt vermiştir daha bir çok olay yaşandı eşim özellikle taze sıkılmış meyve suyu istemiş olup rezervasyonu yaparken bunu da dile getirmiştir damla hanım tamam ayarlarız demiştir fakat yılbaşı akşamı garsondan talep ettik garson taze sıkılmış meyve suyumuz yok diyerek kestirip atmıştır, rakı söyledik gelen rakı duble olmayı bırakın tek rakı bile değildi, rezervasyon yaparken biz daha büyük masa olsun 3 kişiyiz dedik fakat o masalara da 3 kişi alıyoruz dediler küçücük masaya oturduk 2 kişilik masaya çantamı yere koymak zorunda kaldım kollarımızı yaslayacak yer yoktu masada, yanımızda 4 kişilik masaya 2 kişi oturtmuşlardı yemeklerden hiç bahsetmiyorum bile kötü ve tuzsu idi.

Arzu
Arzu
11 Ocak 2024 11:21

10.01.2024 tarihi damla hanım bizi aramış olup özrü kabahatinden büyük şekilde özür dilemek yerine bizim yalan söylediğimizi beyan etmiştir öyle bir durum olmadığını söylüyor bu nasıl bir çalışma anlayışı ben ne demek biz sizinle mi uğraşıyoruz diye söyleyince geri adım atarak bir özür dileme zahmetinde bulunmuştur lütfen böyle insanları hizmet sektöründe çalıştırmayın biz oğlumuzun sünnet düğünündede sizin otelinizi düşünüyorduk ama bu şekilde olması bizi çok üzdü düğünde neler yaşayacağımızın en mutlu günümüzün bir önizlemesi oldu bize, hayatımızda 1 defa yapacağımız bir törenimizi bu şekilde organizasyondan anlamayan sonrasında özrü kabahatinden büyük insanlarla uğraşmak istemeyiz

Nurcan
Nurcan

Fierden hizmet alırken 100 kez düşünmek gerekirmiş maalesef... Seansını takip etmeyen çalışan özür dileyeceği yerine daha konuşabiliyor pes yani. Ne yazık ki yaptıkları işlem yapılmasa dahi bundan iyiymiş

Behiye sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2025 00:57