Fibabanka EFT Günlük Limit Sorunsalı

Dilşat
17 Kasım 2023 00:17

Gayrimenkul alımı için tapu müdürlüğünde iken Fibabanka'nın saçma bir uygulamasıyla mağdur oldum. Tapu işlemleri bitmiş, akit odasında imzadayız ve ödemeyi yapacağım. Ancak günlük EFT limiti uyarısı alıyorum. Hemen müşteri hizmetlerini aradım ve günlük EFT limitini arttırmak istedim. Ancak en fazla 1 milyon TL'ye artırılabiliyormuş; talimat versem bile yükseltilemiyormuş. Günümüz ekonomik koşullarında 1 milyon liraya doğru düzgün bir araba bile bulunmazken, bu limitlerle alım satım işlemlerimizi nasıl gerçekleştireceğiz, bir açıklama bekliyorum. Müşteri hizmetleri 'şubeden talimat verin' diyor. Fakat ben ödeme yapmadan karşı taraf satış yapmayacak, satış olmadan da ben ödeme yapmayacağım. Hangi devirde yaşıyoruz? Ne yapalım, şubeyi tapu müdürlüğüne ya da notere mi taşıyalım? Bu şartlarda sizinle çalışamam, tüm mevduatlarımı ihtiyaçlarımı karşılayan farklı kurumlara aktaracağım.

profile profile
17 Kasım 2023 00:38 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Merhaba Sayın Dilşat P. , yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Şikayetiniz ilgili birimlerimizle paylaşılmış olup en hızlı şekilde değerlendirecek ve sizinle iletişime geçilecektir. Mutlu günler dileriz.

Uygulama Hatası Nedeniyle Şubeye Gitmek Zorunda Kalıp Ek Ücret Ödedim

25 Temmuz 12:05
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
09 Nisan 2024 11:33