Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
10 Haziran 2024 12:37

Mersin TOFAŞ Boranlar'dan sıfır araç aldım. Aracım 100 kilometreye geldiğinde, 1. Viteste kalkarken araba titremeye başladı ve devam etti. Müşteri temsilcisi m*** Bey'i aradım. M*** Bey'e dedim ki, 'Araba titriyor.' Onun da verdiği cevap, 'Boş zamanında getir, arabaya bakalım.' Araba şu an 1000 küsur kilometrede ve servise getirdim. Arabayı söktüler, TOFAŞ'a resim attılar ve garantiye girmeyeceğini söylediler. Sıfır arabanın baskı balatasının arızalanması sizce mantıklı mı? Böyle müşteriyi destekleyemeyen bir firma... Araba 20.000-30.000 kilometrede olsa neyse, ama araba sıfır ve 1.500 ya da 1400 kilometrede bu olay olduğunda tam 101 kilometrede idi. Bir daha asla. Sonuçta yaşım 45, bu zamana kadar toplam 10 tane arabam oldu, 5 tanesi sıfır. Daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım. Arabayı kullanmayı bilmeyen biri olsam neyse. Bir daha asla almam. Bu benim kendi kanaatim.

16 Haziran 2024 02:18

Fiat veya TOFAŞ her ne ise Allah elinize düşürmesin sakın sıfır arabanın baskı balatası arızalı olup da müşteriye ayıplı ürün satmak. Çok garip müşteri memnuniyeti marka imajı vs hiç birisi yok Allah'ım düşürmesin ben aldım pişmanım sizde pişman olmamak için iyice düşünelim lütfen

10 Haziran 2024 12:29

Aracımı sıfır aldım Fiorino kargo arabam 101 kilometre veyahut da 105 kilometre geldiğinde araç 1 ile kalkarken titremeye başladı müşteri temsilcisi Mustafa bey'i aradığımda müsait olduğunda Arabayı getir sıkıntı yok hallederiz dendi araba şu an 1000 küsur kilometrede getirdim Arabayı söktüler TOFAŞ'a resmini yolladılar arabanın baskı balatasının müşteri hatası olduğu ve garantiye girmeyeceğini söylediler sıfır arabanın baskı balatanın arızalanması normal mi bence normal değil hiç kimse için normal değil TOFAŞ ve fiyata güvenerek araba alıyoruz ama güvenimiz sarstılar bundan sonra nasıl güveneceğim acaba bu arabadan daha ekibimi almayı düşünüyordum yani asla almayı düşünmüyorum artık başka markalara yöneleceğim ve herkese de bunu anlatacağım marka imajınızı zedelemek istemiyorum ama durum ortada

Ek
10 Haziran 2024 13:12 (Şikayetten 35 dakika sonra)

Fiat Sıfır Km Arabada Yaşadıklarım!

Murat
07 Ağustos 2024 00:34
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
16 Temmuz 2024 21:24
Fiat Bilen Servis
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2024 14:36
Fiat Egea'da Bitmeyen Arızalar Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Lale sonuçtan hiç memnun değil

Lale
20 Haziran 2024 15:07
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
15 Mart 2024 12:00