Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Punto Direksiyon Kilitlenmesi Sorunu

Fiat Punto Direksiyon Kilitlenmesi Sorunu
04 Kasım 2024 22:59

Fiat Punto 1.3 Multijet 2013 model aracım var. Bayağı araştırdım, baktım ki bu sorun çoğu kullanıcıda mevcut ve kronikmiş. Seyir halinde ailemle yoldayken bir anda direksiyon kitlendi, arıza ışığı yandı. Zar zor toparladım, kontağı açıp kapatınca düzeldi. Çok can sıkıcı ve keyifsiz hale geldi. Sürekli aklımda; bazen park halinde yapıyor, bazen park ederken ne zaman yapacağı belli olmuyor. Buna bir çözüm bulun. Ustalara para harcamaktan da bıktım artık.

05 Kasım 2024 10:50 (Şikayetten 11 saat sonra)
05 Kasım 2024 11:37

Evet aradılar ama bir çözüm sunulmadı maalesef kibarca olayı kapatıyorlar en yakın yetkili servisi öneriyor sadece Herhangi bir gelin kontrol edelim fiyat alınmıycaktır ya da mağdur olduğunuz konuda indirim sağlanacaktır diye bir cümle beklemeyin

11 Nisan 13:52

Elektrikli direksiyon üretiyorlar  bu sorun tüm Fiat araçlarında mevcut 2008 den tutun 2020 modele kadarda aynı hiçbir gelişim gösterememişler yurt dışında ki kullanıcılardan hepsi geri toplanıp yapıldı ücretsiz ama nedense Türkiye'deki insanların hem malı canı parası bu kadar değersiz umurlarında bile değil

İdris sonuçtan hiç memnun değil

Punto Direksiyon Sorunu: Can Güvenliği Tehlikede

İdris
25 Kasım 2024 06:30

Fiat Punto Direksiyon Arızası: Hayati Tehlike Yaratan Kronik Sorun

Serdar
04 Kasım 2024 10:13
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Punto Direksiyon Arızası Güvenliği Tehdit Ediyor

Ali
14 Mart 10:43
Fiat Punto Direksiyon Arızası Güvenliği Tehdit Ediyor
Kadir sonuçtan çok memnun

Kadir
11 Eylül 2023 11:44
"Geri dönüşünüz ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederim."
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
04 Ocak 17:22