Fiat Linea Yazılım Kaynaklı Geç Ve Zor Çalışma

Emre
01 Ekim 2023 23:07

Fiat Linea 2015 1.3 Multijet aracım yıllardır Aydın'da yazları hiç sorun çıkarmadan çalışıyor. Erzurum'a geliyorum, marş süresi uzuyor, çalıştığında da 5-10 saniye düşük devirde sarsıntılı çalışıp sonradan toparlıyor. Enjektör, kızdırma, map sensörü gibi her şeyi değiştirdim, temizledim, ancak sorun çözülmedi ve yıllardır aynı sorun ne artıyor ne azalıyor. Aydın'da sorun yok, Erzurum'a geliyorum, bu sorun ortaya çıkıyor. Çok araştırma yaptım, kronik olduğunu söyleyenler oldu ve beyinin İstanbul'a gönderilmesi gerektiğini söylediler. Eğer fabrika çıkışından bu sorun oluşuyorsa ve beyinle çözülüyorsa, neden yetkili bayi bile kronik olduğunu söyleyip beyini İstanbul'a gönderileceğini belirtiyor? Sorunu çözmek için gitmediğim yer veya denemediğim ihtimal kalmadı. Fiat'tan bir dönüş bekliyorum.

02 Ekim 2023 09:34 (Şikayetten 10 saat sonra)

Yorumlar (5)

İstanbul Kocasinan merkez Arkadaşlar internette var full oto elektonikt

İyi günler bu full otomotiv yeri tamam olarak neresi

Taner

Merhaba. Aynı dert bende de vardı. Sizinki gibi gitmediğim değişmediğim parça kalmadı sorun bir türlü çözülmüyordu. Enjektör şarj dinamosu mars motoru kızdırma bujileri hepsini değiştim. Fakat sorun düzelmemişti. İstanbul Avrupa yakasında full otomotiv servisine tavsiye üzerine gittim. Sorunun yazılımsal olduğu şarj dinamosunun tamir sonucunda bu sorunun oluştuğunu söylediler. Bilgisayara takıp sorunu çözdüler. Gereksiz yere bir sürü masraf etmiştim. Bana servisi. Söylediği orijinal şarj dinamosu ile değiştirdiğiniz takdirde yazılama gerek kalmadan normal çalışacağını söylediler. Ben şarj dinamosu tamiri yaptırdığım için yazılımsal olarak sorunum çözülmüştür. Sizinde bilginiz olsun diye belirtmek istedim.

Aynı sorunu yaşıyorum hocam Kayseri'de kimse yazılımla nasıl çözüleceğini bilmiyor söylediğiniz yer İstanbul Güngören'de mi

Yeri tam olarak neresi full otomotiv

Fiat Egea Sarsıntılı Çalışma Ve Marş Uzatma Sorunu

Ataol
24 Eylül 2023 23:20
Huseyin sonuçtan memnun

Fiat Egea Marş Uzatma Sorunu

Huseyin
10 Aralık 2023 11:44
"Sorunumla ilgili Kocaeli Yılmaz Otomotiv den Sevim Hanım ilgilendi, sağ olsunlar program güncellemesi yapılarak sorunumu çözüldüler. Ücretsiz yapılma talebim uygun görülmedi, sebebi de gayet mantıklı olarak Sevim Hanım tarafından tarafıma açıklandı, servis olarak haklı pozisyonda oldukları için ücreti ödedim. İlgi ve alakası için Sevim hanım ve servisteki arkadaşlara teşekkür ederim. Siz siz olun aracınızın periyodik bakımlarını yetkili serviste yaptırın, dışarıda iş bilmezlerle uğraşmayın. Teşekkürler..."
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
19 Ekim 2023 10:00