Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Kronik Blue&me Arızası

05 Haziran 2024 01:28

2013 Fiat Punto aracım da km yanıp sönmeye başladı. Sebebinin blue&me arızası olduğunu bu cihazın da sıfırının 47 bin tl olduğunu öğrendim. Bu parçanın değiştirilmemesi sonucun da akünün de 3 gün için de bittiğini, bozuk blue &me kartının aşırı ısındığını bazı videolar da gördüm. Araştırmam sonucu Bu parçanın kronik sorunlu olduğunu yine araştırma sonucu Fiat ın çeşitli araçların da aynı şekilde arıza yaptığını arızanın da çözümünün olmadığını gördüm. Parçanın yurt dışın dan siparişle geldiğini fiyatının 25 bin ken sizin 50 bin fiyat söylemenizi anlamamaktayım. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum

05 Haziran 2024 13:42 (Şikayetten 12 saat sonra)
08 Haziran 2024 00:37

Boşu boşuna servise gittim KDV dahil 900 TL ücret ödedim. Benim bozuk dediğim parçayı kabul etmeyip cihaza bağlayıp bozuk olduğuna ikna oldular 😂 araca sonradan ekran takıldığını, ("internet yorumlarında da servisin bu şekil de söylediğini eski teybin geri takılması gerektiği.") orijinal teybin geri takılmasını cihazın yurt dışından geleceğini tarafıma 35.000 TL'ye maliyet olacağı söylendi... Hadi diyelim ekranlı multimeyda taktım blue&me arıza verdi. Peki bu arızayı 5 sene sonra niye verdi. Multimeyda takılalı 5 sene oldu. Araç kullanım kılavuzun da mutlimedya takılırsa blue&me arıza yapar diye bir bilgilendirme var mı? https://Youtube.com/KE1rV1WKOoY?si=MQABSfeJLRwUr5R4 https://youtube.com/shorts/sKYhlksXhz8?si=fH9d6J294J49nQjm kaldı ki bu video da Blue&Me arızası Fabrikasyon teyp takılı araçta da var. Demek ki bu arızanın kaynağı sonradan takılı teyp değil. Cihazın ömrü 10 yıl. Arıza Doblo, Linea gibi araçlarda da mevcut Kapatın iptal edin diyorum onu da yapmadınız. Araç da kullanmadığım bir parçaya da 35 bin vermek hiç mantıklı gelmiyor. İyi günler.

30 Temmuz 2024 20:50

2 kişi aradı tekrar dönüş yapılım denildi. 1 ay oldu geçti Ne arayan var ne soran 😂

Emrullah
21 Şubat 2024 10:21
Şaban sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Blue Me Problemi, Aküyü Bitirmesi Ve Firmanın İlgisiz Kalması

Şaban
25 Kasım 2023 22:38
İlyas sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Linea'da Kronik Blue&Me Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

İlyas