Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea'da Garanti Kapsamı Sorunu

05 Kasım 2024 13:55

Garantisi hâlâ devam eden, 98 bin kilometrede olan ve bugüne kadar tüm bakımları yetkili serviste yapılmış olan Fiat Egea marka aracımdan ses geldiği için Diyarbakır yetkili servisi Odabaşı-Bal Otomotive götürdüm. Gelen sesin baskı-balatadan kaynaklı olduğunu, tüm şanzımanı sökerek ilgili parçanın fotoğrafını genel müdürlüklerine göndereceklerini, onaylanması hâlinde garanti kapsamında değiştirebileceklerini söylediler. Ancak tecrübelerine istinaden genel müdürlüğün kullanıcı hatası deyip onay vermeyeceğini, bu durumda 68 bin TL parça ücreti ayrıca 15 bin TL şanzımanı sökme-takma parası ödemem gerektiğini ilettiler. Sanayideki ustalara sorduğumda otomatik vites bir aracın baskı-balatasının asla 98 bin kilometrede bitecek seviyeye gelemeyeceğini, eğer geldiyse bunun asla kullanıcı hatası olamayacağını ve garanti kapsamında değiştirilmesi gerektiğini söylediler. Tüm yasal haklarımı kullanacağımı belirterek söz konusu servisten ve firmadan şikayetçiyim.

profile profile profile
05 Kasım 2024 14:50 (Şikayetten 54 dakika sonra)
11 Kasım 2024 00:11

İletişime geçtiniz ancak yine aynı şeyleri söylediniz. Neticede garantisi devam eden aracın arızası için hala 68 bin tl istiyorsunuz.

Teknede
Teknede

İkinci el piyasasını inceliyordum araç almak için. En çok satılmak istenen araçlar listesinde bu arabaları gördüm hem yüksek model ve uygun fiyatlı. Şikayetleri görünce anladım. Bu aracı alan servisten ve arızadan kurtulamıyor demek ki. Bu araçları piyasadan toplaması lazım firmanın. İnsanları yanıltmanın manası yok

Gökhan
Gökhan

Aracı söksunler garanti dışı desinler yapın arabayı de işi bittiğinde test edeceğim de al aracı ve git mahkemeye ver onlar uğraşsın tecrübeyle sabittir yıllar önce yapmıştım hiçbir şey yapamadılar 😁😁😁

Çaşdaş sonuçtan hiç memnun değil

Çaşdaş
29 Temmuz 2024 15:15
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
31 Mayıs 2024 10:58
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea’da Şanzıman Ve Baskı Balata Sorunu Garanti Kapsamına Alınmıyor

Erhan