Fiat Egea Yol Bilgisayar Sorunu

Fiat Egea Yol Bilgisayar Sorunu
29 Mayıs 2024 20:2418.076

27.08.2021 tarihinde aldığım 41 YG 061 plakalı Egea 1.6 SW Lounge donanım araçta yol bilgisayarı ara ara ayarları değiştiriyor diye 2022 Mart ayında servise 2 kere gittim, yazılım güncelleme yapıldı. Fakat ara ara tekrarlaması nedeni ile 2023 Mart ayında tekrar müşteri hizmetleri ile görüşme sağlayarak sorunumu paylaştım ve servise gittim. Daha sonra müşteri hizmetlerinden arayarak fabrika mühendisleri ile görüştüklerini, yeni yazılım gelince haber verip yazılım yüklemesi yapılacağını söylediler. Üzerinden 13 ay geçtikten sonra, 2024 Nisan ayında tekrar eden sorunun sık tekrarlamasından dolayı tekrar müşteri hizmetleri ile iletişime geçip durumu anlattığımda yine beni servise yönlendirdiler. Fakat aracımın yazılımının bozuk olduğu ve Çin'den yazılım geleceği söylendi. Zaten 1 yıldan fazladır yazılım bekliyorum ve şu anda da en son servise başvurmamın üzerinden 1 ay geçti. Mevcut durumdan kaynaklı mağduriyetimin giderilmesi konusunda hiçbir adım yok ve hala beni bekleyin deyip oyalıyorlar. Ayrıca konu ile ilgili tarafıma ivedi dönüş yapılmasını rica ediyorum. Bu arada birkaç kez de gösterge panelleri farlar devreye girdiğinde ışık seviyesinde azalma yapması gerekirken bunu yapmayarak göz almasına sebep oluyor. Bunun için de ayrıca servise gittim ama cihaza bağlandığında bir hata çıkmıyor denildi. Aracımdaki bu elektroniksel arıza ile ilgili tarafıma acilen dönüş yapılmasını rica ediyorum.

30 Mayıs 2024 09:14 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sayın ÇETİN İ. Paylaştığınız geri bildirim, size daha iyi hizmet verebilmemiz ve ihtiyaçlarınızı daha iyi anlayabilmemiz için çok değerli. İletmiş olduğunuz geri bildirim hakkında sizinle görüşmek istiyoruz. En kısa süre içinde Müşteri İlgi Merkezi tarafından başvurunuzu inceleyip sizinle irtibata geçeceğiz. Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Tüm ihtiyaçlarınız için Müşteri İlgi Merkezi olarak 7/24 yanınızdayız. Size ve tüm sevdiklerinize sağlıklı günler dileriz. FIAT Müşteri İlgi Merkezi

Çetin
29 Haziran 2024 08:28

Evet bu şikayetim üzerine müşteri Fiat merkezden Serdem hanım benim ile iletişime geçip. Çin'den gelmesini beklediğimiz yazılımın Yalova'da olduğunu ve oradan getirilip sorunun çözüleceğini söyledi. Yalova'dan yazılımın gelmesi 1 hafta sürdü ve sonrasında yazılım atıldı. Fakat aynı problem gene meydana geldiğinde ise Fiat ın mühendisleri yazılımın güncel olduğunu ve başka yapılacak bir şey olmadığını yeni yazılım çıkıncaya ya da gelinceye kadar beklemem gerektiğini söylediler. Yani 2023 Mart ayında da aynı cevabı almıştım. Bundan dolayı şunu diyebilirim ki çözüm konusunda elimizde koca bir sıfır var

Çetin
4 Temmuz 2024 20:17

2022 Mart ayından beri çözemedikleri sorun için 2023 yılında söyledikleri bahaneyi 2024 de devam ettiriyorlar ve bana hala yazılım beklememi söylüyorlar

10 Mart 2025 03:22

Çetin bey merhaba. Bende Egea Cross lounge kullanıcısıyım videoda bahsettiğiniz sorunu bugün bende yaşadım yaklaşık 3 aydır sorunsuz kullanıyorum ama bugün ekran parlakları kendi kendine kısılmadı farlar açıldığında manuel olarak kendim ayarlamam gerekti soruna çözüm bulabildiniz mi?

Fiat Egea Cross 1.6 Dize Lounge Özelliklerinin Sürekli Arızalanması

24 Temmuz 2023 19:3014.730

2021 Egea Cross 1.6 dizel lounge en ful serisi sürekli arıza veriyor. Aracı aldığımızdan beri servisten çıkamıyoruz süre...

Fiat Egea Yazılımsal Sorunu Çözülemiyor

25 Temmuz 2023 12:0398.547

2021 model Fiat Egea Sedan 1.6 dizel lounge Plus güvenlik paketi araç ilk günden beri yazılımsal sorunlar yaşıyor. Araçt...

1 Destek5 Yorum

Tümünü Gör
Fiat TOFAŞ Ve ASF Otomotiv İlgisizliği

Fiat TOFAŞ Ve ASFOtomotiv İlgisizliği

Muhammed
Fiat Ücretsiz Çözüm Bekliyorum!

Fiat ÜcretsizÇözüm Bekliyorum!

Alperen