Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea Cross Baştan Aşağıya Kaos

Uğur
13 Haziran 2024 11:56

2024 yılı başında Fiat'ın Kartal da bulunan ASF firmasından sıfır Egea Cross araç aldım. Almaz olaydım. Araç 2.000Km deyken araçta titreme olmaya başladı. Servise götürdüğümde kullanıcıdan kaynaklı fren disklerinde çizilme olduğu söyledi. Evet yanlış duymadınız bu bir komedi tiradı değil 2.000KM deki araca fren disklerinde kullanıcı kaynaklı çizilme olduğu söyledi ve tarafıma 5.000TL ücret çıkartıldı. Aracımın yeni olduğunu söyledim böyle bir şeyin mümkün olamayacağını anlattım dışarıdan ustalara sordum servisi ikna edemedim. Üstelik Fiat'ı aradım onlarda talebinizi aldık dediler dönüş bile yapmadılar. Servisle defalarca konuşmama rağmen '' biz ne araçlar gördük abi adam kullanmayı bilmiyor sıfır alıyor 200km de motor yiyor, baskı balata yiyor parasını alıp değiştiriyoruz'' evet bu duyduklarınız çok güzel hareketlerin bir skeci değil yaşanmış bir olay 200km de motor yemiş baskı balata yemiş adam araçla ne yapmış olabilir acaba. Neyse kendi sorunuma gelecek olursak defalarca konuşmama rağmen kullanıcı hatası olduğu söylendi ve en fazla indirim yapabileceklerini söylediler. Ne kadar indirim yaparsınız dediğimde 5.000,00TL den 4.950,00TL ye mükemmel bir indirim uygulandı sonrasında araya tanıdık koyduk öyle 2.000TL küsüre yaptırdık. Aracın 3. Ayında motorunda yağ bitti gittim yağ aldım kendim doldurdum. Artık bununla ilgili firmaya dönüş sağlamayacağım çünkü her şey satılana kadar güzeldi :)

13 Haziran 2024 13:14 (Şikayetten 1 saat sonra)

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea Cross Araçta Sürekli Balata Ve Disk Sorunları

Yusuf
01 Ekim 2024 15:05
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Sefa
07 Mart 2024 12:24
Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea Cross 1.4 Fire Yağ Eksiltme

Cüneyt