16 Eylül 2024 13:20

Aracım yaklaşık 1 litre yağ eksiltti genel merkezi aradım ustaya bağladı beni konuştuk ustayla servise gitmem gerektiğini söyledi gülan servise gittim serviste aracımın yaklaşık 1 litreye yakın yağ eksilttiğini söyledim aracı teslim aldılar bana yukarıda misafir bölümümüz var orada bekleyebilirsiniz dediler yaklaşık 5-6 dakika içinde aracınızın işi bitti gelip alabilirsiniz dediler ben de aracı daha yeni teslim ettim motordaki yağ da aşağıya çökmedi hangi ara yağ kontrolü yapıp da yağ eklediniz diye sordum araçta 400 milim ya eksikti denildi bana kabul etmedim bana bununla ilgili bir evrak veya kağıt vermelerini istedim kaşeli imzalı başta vermek istemediler genel merkezi aradım genel merkez orayı aradı ondan sonra vermeyi kabul ettiler iki gün sonra gittiğimde ise bana not kağıdına bir kaşe basıp 200 milim yazdılar ve bunu da kabul etmedim ısrarla benim aracım 1 litre yağ eksiltti hatta fazla dedim elimde görüntüler var fotoğraflar var eğer aracıma bir şey olursa bunun sorumlusu sizsiniz yağ lambam yanmıyor yağ eksilmesine rağmen yağ lambanız yağ basıncından dolayı yanmıyor çünkü 200 milim 300 milimetre kadar yağ lambası yanmaz daha fazla eksilirse yanar ki yağ çubuğu görüldüğü gibi içinde yağ kalmamış aracın emniyet kemerini kapağının düştüğünü söyledim kullanıcı hatası dediler kimse kullanmıyor ki dememe rağmen kullanıcı adası dediler yarın motorumla ilgili bir arıza çıkarsa hiçbir şekilde kabul etmiyorum ona da kullanıcı hatası diyecekler şans eseri kontrol ettiğim 2024 model fiyat Fiorino Premium 1.4 benzin LPG aracım çok yakmasından LPG yetiştiremediğimi orada beyan ettim kullanıcı dan kullanıcıya değişir yakıt dediler 18 19 litre kullanıcı hatası mı diye söylediğimde dalga geçer gibi sizin kullanımınıza bağlı tekrardan dediler başlarından saldılar bugün saat 9.00'da randevum var aynı şekilde oraya gideceğim ve değişen bir şey olmazsa şikayetçi olacağım.

Bayram sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2024 21:40
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Servisindeki Radar Sensör Sorunları Ve İlgisizlik

09 Ocak 2025 20:29
Fiat Servisindeki Radar Sensör Sorunları Ve İlgisizlik

Fiat Egea'da Bitmeyen Yağ Eksilme Ve Servis Sorunları

03 Mart 2025 12:18
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

29 Ekim 2023 18:54

Ali Uğurlu Otomotiv İlgisizliğiyle Başından Savdı